Bekhems apsver iespēju spēlēt «Saint-Germain» arī nākamsezon (2)

LETA/BBC
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Angļu futbola pussargs Deivids Bekhems apsver iespēju spēlēt jaunajā Francijas čempionvienībā Parīzes «Saint-Germain» arī nākamsezon.

«Saint-Germain» esot futbolistam piedāvājuši pagarināt vienošanos uz vienu sezonu. Pašreizējais līgums beidzas pēc šīs sezonas.

Savu pašreizējo algu, kas ir vismaz viens miljons mārciņu (830 tūkstoši latu), Bekhems ziedo labdarībai. Ja viņš nākamsezon paliks Parīzes vienībā, visticamākais, futbolists to turpinās darīt.

Bijušais Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» un Spānijas grandu Madrides «Real» pussargs pievienojās parīziešiem šī gada sākumā, kad bija nospēlējis piecus ar pusi gadus Amerikas futbola klubā Losandželosas «Galaxy».

«Saint-Germain» rindās Bekhems aizvadījis 12 spēles, taču vārtus nav guvis.

Bekhems Anglijas izlases sastāvā piedalījies 115 mačos un ir tās rindās visvairāk spēles aizvadījušais futbolists.

Bekhems 1998., 2002. un 2006.gadā spēlēja Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, bet nevienā no šiem turnīriem, kuros pussargs bija izlases kapteinis, Anglijai neizdevās pārvarēt sacensību ceturtdaļfināla barjeru.

Svētdien «Saint-Germain» komanda divas kārtas pirms sezonas beigām garantēja Francijas čempionu titulu, ko līdz šim pēdējo reizi bija ieguvusi 1994.gadā.

«Saint-Germain» komandu aizpērn iegādājās Kataras kompānija «Qatar Sports Investments» (QSI) un iztērēja ievērojamas summas jaunu spēlētāju piesaistīšanai.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu