Gudļevskis: Internetā bija rakstīts - Latvijas vājākā vieta ir vārtsargi (74)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

«Protams, šovakar darbojos pārliecinošāk. Tik ilgs laiks kopš iepriekšējā mača vēl nav pagājis,» sarunā ar TVNET pēc sestdienas zaudējuma (0:2) pasaules čempionāta (PČ) mačā pret Vācijas izlasi skaidroja Latvijas valstsvienības vārtsargs Kristers Gudļevskis.

«Protams, šovakar darbojos pārliecinošāk. Tik ilgs laiks kopš iepriekšējā mača vēl nav pagājis. Tādēļ arī jutos labi,» skaidroja Gudļevskis.

20 gadus vecais Gudļevskis arī pastāstīja par ielaistajām ripām. «Labi metieni, slikta pozīcija, zaudēti vārti. Varbūt arī pieredze nospēlēja savu lomu. Šodien man komandu nesanāca pavilkt.»

«Internetā bija uzrakstīts, ka Latvijas vājākā vieta ir vārtsargi,» piebilda Gudļevskis.

«Biju gatavojies, ka vācieši izdarīs daudz metienu pa vārtiem. Man personīgi patīk, ka tiek izdarīti daudz raidījumi. Līdz ar to sajūties daudz drošāk un pārliecinošāk,» atklāja latviešu vārtsargs.

Pēc neatkarības atjaunošanas Latvija ar Vāciju pasaules čempionātos savā starpā tikušās sešas reizes. Pirmajos divos turnīros 1997. un 1998. gadā Latvija tika pie graujošiem panākumiem ar 8:0 un 5:0, bet jau trešajā tikšanās reizē 2002.gadā tika ciesta neveiksme ar 2:3.

2004.gadā abas valstsvienības savā starpā cīnījās neizšķirti 1:1, 2008.gadā Latvija atzina pretinieku pārākumu ar 3:5, bet pagājušajā gadā Latvija pārtrauca neveiksmju sēriju un pieveica Vāciju ar 3:2.

TVNET jau vēstīja, ka savainojumu dēļ nevarēja palīdzēt aizsargi Georgijs Pujacs un Agris Saviels, bet Girgensona vietā spēlē Meija.

Nākamo spēli Latvija aizvadīs pirmdien, kad spēkiem mērosies ar Francijas valstsvienību.

Komentāri (74)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu