Irbe vēl neatklāj, kas sargās vārtus pret Krieviju (22)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šodien no rīta Latvijas izlase aizvadīja ledus nodarbību pirms pasaules čempionāta pirmās cīņas pret spēcīgo Krievijas valstsvienību. Brīvās izvēles treniņā piedalījās divi vārtsargi un divi spēlētāji.

No spēlētājiem ledus nodarbībā piedalījās diskvalificētais uzbrucējs Koba Jass un aizsargs Jānis Andersons. Abi hokejisti nedosies laukumā sestdienas mačā pret Krievijas izlasi.

Rīta treniņu vadīja Teda Nolana palīgs Artūrs Irbe. Latviešu «mūris» aktīvi strādāja ar diviem vārtsargiem - Edgaru Masaļski un Kristeru Gudļevski. Uz ledus no rīta neatradās vārtsargs Māris Jučers.

Pēc treniņa Irbe vēl nevēlējās atklāt, kurš no trijiem vārtu vīriem šodien stāvēs pret Krieviju. Lielo noslēpumu Latvijas treneri atklās neilgi pirms mača.

«Ir tāda lieta, ka izlases vecākais treneris (Nolans) man nav devis pilnvaru paziņot, kurš sargās vārtus pret Krieviju. Mums ir ļoti stingra subordinācija, un mēs to ievērosim. Tāda pati prakse ir arī NHL

pēc treniņa žurnālistiem sacīja Irbe.

Pēc mača pret Krieviju Latvija spēlēs pret ASV, Austriju, Slovākiju, Vāciju Franciju un Somiju. Četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam. Tālākais turnīra reglaments ved uz Zviedriju, kur tiks noskaidrots galīgais vietu sadalījums.

Latvijas hokeja izlases sastāvs pasaules čempionātā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Kristers Gudļevskis, Māris Jučers.

Aizsargi: Artūrs Kulda, Kristaps Sotnieks, Georgijs Pujacs, Māris Jass, Agris Saviels, Jānis Andersons, Ralfs Freibergs un Krišjānis Rēdlihs.

Uzbrucēji: Zemgus Girgensons, Mārtiņš Cipulis, Jānis Sprukts, Lauris Dārziņš, Gints Meija, Armands Bērziņš, Ronalds Ķēniņš, Roberts Jekimovs, Miks Indrašis, Koba Jass, Vitālijs Pavlovs, Aleksejs Širokovs, Andris Džeriņš un Juris Štāls.

TVNET Helsinkos!

Uz Helsinkiem devusies arī «TVNET Sports» komanda Edgara Garosa un Gata Krecera personā. TVNET operatīvi nodrošinās informāciju par Latvijas hokejistu sekmēm, kā arī par visu pārējo izlašu veikumu. Tas viss būs atrodams «TVNET Hokejs 2013».

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu