Latvijas hokeja izlase devusies uz pasaules čempionātu (46)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns, TVNET

Latvijas hokeja valstsvienība šorīt izlidoja uz pasaules čempionātu Helsinkos. Mūsu komanda uz Somijas galvaspilsētu devās 24 spēlētāju sastāvā.

<b>«TVNET Hokejs 2013»</b>

Latvijas hokeja izlases delegācija uz Helsinkiem izlidoja šorīt pulksten 9:20, bet pirmo ledus nodarbību Somijā Latvija aizvadīs ceturtdien plkst.16:15.

Mūsu izlase pirmo spēli aizvadīs sestdien, kad otro gadu pēc kārtas čempionāta ievadā jātiekas ar pašreizējo titula īpašnieci Krieviju.

Pēc tam Latvija spēlēs pret ASV, Austriju, Slovākiju, Vāciju Franciju un Somiju. Četras labākās komandas kvalificēsies ceturtdaļfinālam. Tālākais turnīra reglaments ved uz Zviedriju, kur tiks noskaidrots galīgais vietu sadalījums.

Grupu vājākās komandas zaudēs vietu pasaules čempionāta augstākajā divīzijā.

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans otrdien preses konferencē paziņoja, ka izlasei pasaules čempionātā izvirzīts mērķis iekļūt ceturtdaļfinālā. Valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans ļoti saprotoši uztvēra federācijas uzstādījumu.

Latvijas hokeja izlases sastāvs pasaules čempionātā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Kristers Gudļevskis, Māris Jučers.

Aizsargi: Artūrs Kulda, Kristaps Sotnieks, Georgijs Pujacs, Māris Jass, Agris Saviels, Jānis Andersons, Ralfs Freibergs un Krišjānis Rēdlihs.

Uzbrucēji: Zemgus Girgensons, Mārtiņš Cipulis, Jānis Sprukts, Lauris Dārziņš, Gints Meija, Armands Bērziņš, Ronalds Ķēniņš, Roberts Jekimovs, Miks Indrašis, Koba Jass, Vitālijs Pavlovs, Aleksejs Širokovs, Andris Džeriņš un Juris Štāls.

TVNET Helsinkos!

Uz Helsinkiem dosies arī «TVNET Sports» komanda Edgara Garosa un Gata Krecera personā. TVNET operatīvi nodrošinās informāciju par Latvijas hokejistu sekmēm, kā arī par visu pārējo izlašu veikumu. Tas viss būs atrodams «TVNET Hokejs 2013».

Komentāri (46)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu