Nolans paziņo sastāvu, Dārziņš - kapteinis (109)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Teds Nolans trešdien pēc pēdējā treniņa nosauca sastāvu pasaules čempionātam. Pēdējos no izlases rindām atskaitīja uzbrucēju Māri Bičevski un aizsargu Oskaru Cibuļski, vēsta Latvijas Hokeja federācija.

Vakardienas preses konferencē Nolans sastāvu vēl nenosauca, jo nebija izlēmis par vienu uzbrucēju un aizsargu.

Šodien no izlases rindām tika svītroti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» spēlētāji - aizsargs Oskars Cibuļskis un uzbrucējs Māris Bičevskis.

Uz čempionātu dosies 13 uzbrucēji, 8 aizsargi un 3 vārtsargi.

Savukārt treneru korpuss par nacionālās komandas kapteini iecēla Lauri Dārziņu. Asistenta pienākumus čempionātā pildīs Georgijs Pujacs un Jānis Sprukts.

Vakardien Rīgā ieradās Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vinipegas «Jets» aizsargs Artūrs Kulda.

Izlase vēl gaidot Amerikas hokeja līgas (AHL) kluba Ročestras «Americans» uzbrucēju Zemgu Girgensonu. Sērijā līdz trijām uzvarām «Americans» ar rezultātu 0-2 atrodas iedzinējos.

Latvijas hokeja izlases sastāvs pasaules čempionātā

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Kristers Gudļevskis, Māris Jučers.

Aizsargi: Artūrs Kulda, Kristaps Sotnieks, Georgijs Pujacs, Māris Jass, Agris Saviels, Jānis Andersons, Ralfs Freibergs un Krišjānis Rēdlihs.

Uzbrucēji: Mārtiņš Cipulis, Jānis Sprukts, Lauris Dārziņš, Gints Meija, Armands Bērziņš, Ronalds Ķēniņš, Roberts Jekimovs, Miks Indrašis, Koba Jass, Vitālijs Pavlovs, Aleksejs Širokovs, Andris Džeriņš un Juris Štāls.

TVNET Helsinkos!

Uz Helsinkiem dosies arī «TVNET Sports» komanda Edgara Garosa un Gata Krecera personā. TVNET operatīvi nodrošinās informāciju par Latvijas hokejistu sekmēm, kā arī par visu pārējo izlašu veikumu. Tas viss būs atrodams «TVNET Hokejs 2013».

Komentāri (109)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu