ULEB Eirolīgas fināls tiks aizvadīts ievērojami agrāk

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pēc Izraēlas basketbola kluba Telavivas "Maccabi Electra" paustajiem draudiem, ka tas varētu atteikties no dalības ULEB Eirolīgas finālčetrinieka sacensībās, turnīra fināls pārcelts uz agrāku laiku, trešdien paziņoja sacensību organizatori.

"Maccabi Electra" komandas pārstāvji pauduši neapmierinātību ar to, ka turnīra finālmača sākums 8.maijā bija paredzēts plkst.20.30 pēc Spānijas laika.

Šajā laikā Izraēlā sāks pieminēt kareivjus, kas gājuši bojā, cīnoties par Izraēlas neatkarību, kā arī dažādu teroraktu upurus. Izraēlas likums aizliedz valsts sportistiem piedalīties jebkādos sporta pasākumos šī piemiņas pasākuma laikā.

Ja "Maccabi Electra" komandai izdotos iekļūt turnīra finālā, tā nevarētu tajā piedalīties.

Tāpēc trešdien organizatori paziņojuši, ka Barselonā plānotais fināls sāksies plkst.16.30 pēc vietējā laika, bet spēle par trešo vietu tiks sākta jau plkst.13.30.

Šis būs agrākais sacensību fināls, kas aizvadīts turnīra vēsturē. Līdz šim agrākā finālspēle tika sākta 2005.gadā Maskavā, kad pēc vietējā laika tā sākās plkst.18.40.

Sacensību pusfināli tiks aizvadīti 6.maijā.

"Maccabi Electra" komanda ceturtdaļfināla sērijā ar rezultātu 3-1 pieveica Spānijas klubu Vitorijas "Caja Laboral", iekļūstot "Final Four" turnīrā.

Pusfinālā "Maccabi Electra" spēkosies ar divu Spānijas komandu - Valensijas "Power Electronics" un Madrides "Real" - pāra spēcīgāko vienību. Abu šo komandu ceturtdaļfināla sērijā rezultāts šobrīd ir neizšķirts 2-2.

Šajā sērijā izšķirošā, piektā spēle notiks ceturtdien Madridē.

Savukārt otrajā pusfinālā Grieķijas klubs Atēnu "Panathinaikos" spēkosies ar Itālijas vienību Sjēnas "Montepaschi".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu