Šodien Rīgā ierodas Somijas hokejisti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Trešdien no Helsinkiem Rīgā ieradusies Somijas valstsvienība, kura 7. un 8. aprīlī ''Arēnā Rīga'' aizvadīs divas ''Euro Hockey Challenge'' spēles ar Latvijas valstsvienību, TVNET informēja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Somijas hokejisti tāpat kā Latvijas izlase līdz šim, gatavojoties pasaules čempionātam, ir aizvadījusi divas spēles. Vispirms ar 3:1 tika pārspēta Austrijas izlase, bet pēc tam ar 3:2 uzvarēta arī Slovākija.

Tikmēr Latvija divreiz (ar 1:4 un 4:7) piekāpās Zviedrijai.

Trešdienas vakarā un ceturtdienas rītā Somijas komanda aizvadīs ledus treniņus ''Arēnā Rīga''.

Somijas izlases galvenais treneris Juka Jalonens uz Rīgu atvedis 24 hokejistus, kuru vidū ir tādi pazīstami spēlētāji kā uzbrucēji Leo Komarovs no Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas ''Dinamo'', Jarko Immonens un vārtsargs Petri Vehanens (abi no Kazaņas ''AK Bars'').

Biļetes uz pārbaudes spēlēm var iegādāties SIA ''Biļešu serviss'' tirdzniecības vietās un interneta veikalā. Biļešu cenas 15, 10 un 6 lati, skolēniem, studentiem, pensionāriem un invalīdiem 3 lati.

Kā ziņots, Latvijas izlases treniņprocesam pievienojušies vairāki pieredzējuši spēlētāji no Rīgas ''Dinamo'' – brāļi Jēkabs, Krišjānis un Miķelis Rēdlihi un Ģirts Ankipāns, kā arī HK ''Rīga'' aizsargs Ēriks Ševčenko, Čehijas ekstralīgā spēlējošais Aleksejs Širokovs un ''Liepājas metalurga'' vārtsargs Māris Jučers.

Atgādinām, ka pēc spēlēm ar Somiju Latvija divreiz izbraukumā spēlēs ar Austriju (13. un 14. aprīlī), kā arī savā laukumā cīnīsies ar Norvēģiju (25. un 26. aprīlī).

Latvijas valstsvienības sastāvs, gatavojoties spēlēm ar Somijas izlasi

Vārtsargi: Edgars Masaļskis, Edgars Lūsiņš, Māris Jučers.

Aizsargi: Georgijs Pujacs, Oskars Cibuļskis, Krišjānis Redlihs, Kristaps Sotnieks, Jēkabs Rēdlihs, Māris Jass, Jānis Andersons, Alberts Iliško, Mārtiņš Jakovļevs, Mārtiņš Porejs, Artūrs Salija, Ēriks Ševčenko.

Uzbrucēji: Andris Džeriņš, Roberts Bukarts, Gints Meija, Mārtiņš Cipulis, Sergejs Pečura, Roberts Jekimovs, Armands Bērziņš, Kaspars Saulietis, Juris Štāls, Aleksejs Širokovs, Raimonds Vilkoits, Juris Upītis, Vitālijs Pavlovs, Ronalds Ķēniņš.

Pasaules čempionāts Slovākijā risināsies no 29. aprīļa līdz 15. maijam.

Latvijas valstsvienība spēlēs D apakšgrupā ar Somiju, Čehiju un Dāniju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu