"Blackpool" piedzīvo smagu zaudējumu pret "Fulham" komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta mačā svētdien jaunpienācēji "Blackpool", kuru kontrolpakete pieder Latvijas biznesmenim Valērijam Belokoņam, izbraukumā ar rezultātu ar 0:3 (0:2) piekāpās "Fulham" vienībai.

(Papildināta no 5.rindkopas.)

Rezultātu laukuma saimnieki atklāja mača 23.minūtē, kad precīzs sitiens padevās Bobijam Zamoram. Piecas minūtes vēlāk Zamora vēlreiz precīzi sita ar galvu un panāca jau 2:0, bet atlikušajā pirmā puslaika laikā vārti vairs netika gūti.

Komandām atgriežoties no pārtraukuma, iniciatīvu pārņēma "Blackpool", tomēr apspēlēt "Fulham" ciešo aizsardzību tai neizdevās. Punktu mačam pielika Diksons Etuhu, kurš ar vārtu guvumu izcēlās 72.minūtē.

Čempionāta kopvērtējumā pēc šī mača "Blackpool" futbolisti ar 33 punktiem 31 spēlē atrodas 17.vietā 20 komandu konkurencē. No izkrišanas zonas Blekpūles klubu šobrīd šķir vairs tikai viens punkts. Savukārt "Fulham" vienība ar 38 punktiem 31 mačā ieņem desmito pozīciju.

Vēl vienā svētdienas mačā pārliecinošu uzvaru izcīnīja ambiciozais klubs Mančestras "City", kas savā laukumā ar 5:0 (2:0) sagrāva "Sunderland" futbolistus.

Uzvarētājiem pa vieniem vārtiem guva Adams Džonsons, Davids Silva, Patriks Vjeirā, Jaja Turē un Karloss Tevess, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Pēc šī mačā Mančestras "City" komanda ar 56 punktiem 31 spēlē kopvērtējumā pakāpās uz trešo vietu, bet "Sunderland" ar 38 punktiem 31 mačā atrodas 12.pozīcijā.

Tikmēr līderpozīcijā ar 66 punktiem 31 spēlē atrodas Mančestras "United", bet otro pozīciju ar 59 punktiem 30 spēlēs ieņem Londonas "Arsenal". Savukārt ceturtajā vietā ar 55 punktiem 30 mačos atrodas pagājušās sezonas čempionvienība Londonas "Chelsea".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu