Nosaukti Latvijas atklātā hokeja čempionāta labākie spēlētāji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Maira Dudareva, Zemgales ziņas

Par 2010./11. gada Latvijas atklātā hokeja čempionāta virslīgas sezonas labākajiem spēlētājiem tika atzīti Jānis Kalniņš, Mihails Bogdanovs un Ēriks Bisenieks, vēsta Latvijas Hokeja federācija (LHF).

Par čempionāta labāko vārtsargu tika atzīts Jānis Kalniņš (''Liepājas metalurgs 2''). Viņš 23 Latvijas čempionāta spēlēs vidēji savos vārtos ielaidis 2,26 ripas.

Labākais aizsargs – Mihails Bogdanovs no ''Ozolnieki/MONARCH''. Ozolnieku komandas aizsargs 37 Latvijas čempionāta spēlēs (regulārajā sezonā un ''play-off'') sakrājis 58 (46+12) punktus.

Savukārt par labāko uzbrucēju tika atzīts ''Ozolnieki/MONARCH'' komandas spēlētājs Ēriks Bisenieks.

Specbalvu ieguvējus noteica treneru padome, sacensību organizators un galvenais tiesnesis.

Pēc klubu pārstāvju aptaujas rezultātiem par vērtīgāko Latvijas atklātā hokeja čempionāta spēlētāju tika atzīts hokeja veterāns Aleksandrs Kerčs (DHK ''Latgale''), kurš ar savu darba apjomu un profesionalitāti rādīja lielisku piemēru Latvijas jaunajiem hokejistiem.

Tikmēr par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju kļuva ''Ozolnieki/MONARCH'' uzbrucējs Viktors Lobačovs. Viņš 39 Latvijas čempionāta spēlēs guva 30 vārtus un atdeva 45 rezultatīvas piespēles, kopumā sakrājot 75 rezultativitātes punktus.

Latvijas čempionāta labākos spēlētājus apbalvos Latvijas valstsvienības pārbaudes spēlēs, kas aprīlī risināsies ''Arēna Rīga''.

Kā ziņots, par Latvijas atklātā hokeja čempionāta uzvarētājiem kļuva "Liepājas metalurga 2" komanda, kas sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-0 pārspēja "Ozolnieki/Monarch".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu