"Liepājas metalurgs 2" triumfē Latvijas atklātajā hokeja čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Par Latvijas atklātā hokeja čempionāta uzvarētājiem svētdien kļuva "Liepājas metalurga" 2 komanda.

"Liepājas metalurgs 2" sērijas ceturtajā mačā savā laukumā ar 4:2 (1:1, 0:0, 2:1) pārspēja "Ozolnieki/Monarch" komandu.

Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām "Liepājas metalurgs 2" izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 4-0.

Uzvarētājiem vārtus guva Edijs Brahmanis, Egils Kalns, Jurijs Navarenko un Vitālijs Pavlovs, savukārt "Ozolnieki/Monarch" labā precīzi meta Artis Ābols un Aigars Cipruss.

Pirmajās 20 minūtēs ritēja līdzīga cīņa, bet pēdējā trešdaļas minūtē rezultātu atklāja Brahmanis, tomēr astoņas sekundes pirms pirmā pārtraukuma rezultātu izlīdzināja Ābols. Otrajā trešdaļā rezultāts nemainījās un izšķirošie notikumi risinājās noslēdzošajās 20 minūtēs.

Trešdaļas sākumā "Liepājas metalurgs 2" vienību vadībā izvirzīja Kalns, bet vēlāk divu vārtu pārsvaru panāca Navarenko. Tomēr "Ozolnieki/Monarch" nebija gatavi padoties un 59.minūtē Cipruss ar precīzu metienu panāca 2:3. Savukārt punktu mačam pielika Pavlovs, kurš atjaunoja divu vārtu pārsvaru.

Kā ziņots, pirmajā mačā liepājnieki izbraukumā izcīnīja graujošu uzvaru ar rezultātu 9:0, dienu vēlāk, kad "Ozolnieki/Monarch" komandu bija pastiprinājuši Rīgas "Dinamo" sistēmas treneri - Artis Ābols, Viktors Ignatjevs un Aigars Cipruss -, "Liepājas metalurgs 2" komanda uzvaru izrāva tikai pēdējā minūtē, triumfējot ar 4:2, bet trešajā spēlē sestdien liepājnieki "Ozolnieki/Monarch" vienību sagrāva ar 12:4.

"Liepājas metalurgs 2" komanda svētdien jau septīto maču pēc kārtas aizvadīja krietni pastiprinātā sastāvā, jo vienības kodolu veido gandrīz visi "Liepājas metalurga" spēlētāji. Kā ziņots, "Liepājas metalurgs" Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) ceturtdaļfināla sērijā ar 0-3 atzina Žlobinas "Metallurg" komandas pārākumu.

Regulārā čempionāta uzvarētāji "Ozolnieki/Monarch" pusfināla sērijā ar 3-0 pieveica "SMScredit.lv" komandu, savukārt "Liepājas metalurgs 2", kas regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā, ar 3-1 pārspēja Daugavpils klubu "Latgale".

LETA

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu