"Liepājas metalurgs 2" ar graujošu uzvaru sāk finālsēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Pārliecinošu uzvaru Latvijas atklātā hokeja čempionāta finālsērijas pirmajā mačā trešdien izcīnīja "Liepājas metalurgs 2", kas izbraukumā ar 9:0 (2:0, 3:0, 4:0) sagrāva "Ozolnieki/Monarch" komandu.

Uzvarētājiem trīs vārtus guva Viktors Bļinovs, pa divām reizēm precīzi bija Edijs Brahmanis un Vitālijs Pavlovs, bet pa vieniem vārtiem guva Egils Kalns un Lauris Bajaruns.

"Liepājas metalurgs 2" komanda jau ceturto maču pēc kārtas aizvadīja krietni pastiprinātā sastāvā, jo vienības kodolu veidoja gandrīz visi "Liepājas metalurga" spēlētāji. Kā ziņots, "Liepājas metalurgs" Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) ceturtdaļfināla sērijā ar 0-3 atzina Žlobinas "Metallurg" komandas pārākumu.

Sērijas līdz četrām uzvarām otrā spēle ceturtdien arī notiks Ozolniekos, bet nākamie divi mači 19. un 20.martā risināsies Liepājā. Piektā spēle nepieciešamības gadījumā notiks 22.martā Ozolniekos, sestais mačs paredzēts 24.martā Liepājā, bet izšķirīgā septītā spēle, ja tāda būs nepieciešama, notiks 26.martā Ozolniekos.

Regulārā čempionāta uzvarētāji "Ozolnieki/Monarch" pusfināla sērijā ar 3-0 pieveica "SMScredit.lv" komandu, savukārt "Liepājas metalurgs 2", kas regulārā čempionāta noslēguma kopvērtējumā ierindojās otrajā vietā, ar 3-1 pārspēja Daugavpils klubu "Latgale".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu