Bekhems: Joprojām vēlos atgriezties Anglijas izlasē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pasaules futbola ikona, Francijas kluba Parīzes «Saint-Gernain» pussargs Deivids Bekhems paziņojis, ka labprāt atgrieztos Anglijas valstsvienības rindās.

«Viens no iemesliem, kādēļ neesmu paziņojis par karjeras beigām nacionālajā komandā, ir tas, kas joprojām vēlos pārstāvēt Anglijas izlasi,» britu presē citēts Bekhems. «Vajadzības gadījumā būšu komandas rīcībā.»

«Ja man tiks dota iespēja, nekad to nenoraidīšu. Saprotu, ka man ir gandrīz 38 gadi. Uz izsaukumu izredzes ir niecīgas. Tomēr futbolā nekad neko nevar paredzēt,» skaidroja «Saint-Gernain» spēlētājs.

Anglijas izlases sastāvā Bekhems piedalījies 115 mačos un ir tās rindās visvairāk spēļu aizvadījušais futbolists.

Bekhems 1998., 2002. un 2006. gadā spēlēja Pasaules kausa izcīņas finālturnīros, bet nevienā no šiem turnīriem, kuros Bekhems bija izlases kapteinis, Anglijai neizdevās pārvarēt sacensību ceturtdaļfināla barjeru.

Atgādināsim, ka Bekhems uz «Saint-Gernain» komandu pārcēlās aizvadītā gada pēdējā dienā. Viņš visu savu nopelnīto algu Parīzes klubā ziedos labdarībai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu