"Liepājas metalurgs 2" Latvijas atklātā čempionāta finālā tiksies ar "Ozolnieki/Monarch"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons, www.liepajniekiem.lv

Par Latvijas atklātā hokeja čempionāta otro finālisti sestdien kļuva "Liepājas metalurgs 2" komanda, kas pusfinālsērijas ceturtajā mačā ar 9:0 (3:0, 3:0, 3:0) izbraukumā sagrāva Daugavpils "Latgale" vienību.

Tādējādi sērijā līdz trīs uzvarām Liepājas pārstāvji uzvarēja ar 3-1, bet čempionāta finālā komanda tiksies ar regulārā čempionāta spēcīgāko vienību "Ozolnieki/Monarch", kas savā pusfinālsērijā ar 3-0 uzvarēja "SMScredit.lv" komandu.

Sestdienas spēlē Daugavpilī uzvarētājiem ar diviem vārtiem izcēlās Viktors Bļinovs, bet Artūrs Kuzmenkovs atzīmējās ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Vienus vārtus un vienu rezultatīvu piespēli iekrāja Bruno Zabis un Edgars Brancis.

"Liepājas metalurgs 2" komanda trešo maču pēc kārtas aizvadīja krietni pastiprinātā sastāvā, jo vienības kodolu veidoja gandrīz visi "Liepājas metalurga" spēlētāji.

Kā ziņots, otrdien "Liepājas metalurgs" piedzīvoja zaudējumu arī trešajā Baltkrievijas atklātā čempionāta (BAČ) izslēgšanas spēļu turnīra ceturtdaļfināla sērijas spēlē ar Žlobinas "Metallurg" komandu. Līdz ar to visā sērijā līdz trim uzvarām "Liepājas metalurgs" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 0-3.

Finālā sērija ritēs līdz kādas komandas četrām uzvarām. Pirmā spēle norisināsies 16.martā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu