"Liepājas metalurgam" otrais zaudējums BAČ ceturtdaļfināla sērijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ģirts Gertsons, www.liepajniekiem.lv

Otro zaudējumu Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) izslēgšanas spēļu turnīra ceturtdaļfināla sērijā svētdien piedzīvoja Latvijas klubs "Liepājas metalurgs".

Liepājnieki šoreiz saviem pretiniekiem Žlobinas "Metallurg" izbraukumā piekāpās ar rezultātu 1:4 (1:0, 1:1, 0:2).

Vienīgos vārtus Latvijas kluba labā guva Viktors Bļinovs.

Kā ziņots, abu komandu pirmajā spēlē piektdien Žlobinas klubs uzvarēja ar rezultātu 4:2, sērijā līdz trim uzvarām izvirzoties vadībā ar 1-0.

Abu komandu sērijas trešais mačs 8.martā risināsies Liepājā. Pēc tam mači nepieciešamības gadījumā tiks aizvadīti arī 9. un 11.martā.

BAČ regulārā turnīra noslēguma kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar 85 punktiem 55 spēlēs ieņēma sesto vietu, bet "Metallurg" ar 117 punktiem ierindojās trešajā vietā.

Regulārā čempionāta gaitā abas komandas tikās piecas reizes. Četrās spēlēs uzvaru svinēja "Metallurg" komanda, bet abu vienību nesenākajā duelī 22.februārī "Liepājas metalurgs" savā laukumā svinēja uzvaru ar rezultātu 5:1.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu