Šatans: Uz panākumu viļņa tagad jāuzvar Rīgā (23)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.dynamo.ru

Maskavas "Dinamo" uzbrucējs Miroslavs Šatans pēc uzvaras Gagarina kausa izcīņas (KHL) Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijas piektajā mačā norādīja, ka komandai jāturas uz panākumu viļņa un jāatgriež sērija Maskavā.

Kā ziņots, Rīgas "Dinamo'' komanda otrdien piedzīvoja zaudējumu ar 1:3.

''Par spīti tam, ka nespēlēju veselu mēnesi, fiziskajā ziņā jūtos lieliski. Bija arī pāris iespēju gūt vārtus, taču nesanāca. Ceru, ka turpmāk veiksies labāk,'' intervijā izdevumam ''Sport-Express'' teica Šatans, kurš aizvadīja pirmo maču pēc savainotās rokas sadziedēšanas.

''Mēs nezaudējām cerības arī pēc divām trešdaļām. Atspēlēšanās noslēpums ir tas, ka komanda turpināja cīnīties līdz pēdējam. Gūtie vārti nebija pārāk skaisti, bet kāda tam tagad nozīme.''

''Nekas vēl nav zaudēts. Uz panākumu viļņa nepieciešams apspēlēt pretinieku Rīgā un atgriezt sēriju atpakaļ Maskavā,'' optimismu nezaudēja slovāku uzbrucējs.

Tikmēr Maskavas kluba uzbrucējs Leo Komarovs pastāstīja, ka galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc otrās trešdaļas licis spēlēt līdz galam un necelt paniku. Tāpat viņš uzsvēra, ka palīdzējusi Šatana atgriešanās sastāvā.

''Viņš ir lielisks spēlētājs un ļoti noderīgs komandai. Viņam jāspēlē pirmajā maiņā, nevis man. Viņš ir zvaigzne, tāpēc neesmu apvainojies. Galvenais, ka uzvarējām,'' Komarovs nebija neapmierināts par pārcelšanu no pirmās maiņas uz trešo.

Kā zināms, abu komandu sērijā rezultāts ir 3-2 par labu rīdziniekiem.

Sērijas sestā spēle notiks 3. martā "Arēnā Rīga", bet, ja būs nepieciešams septītais mačs, tas ritēs 5. martā Maskavā.

Komentāri (23)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu