Jēkabsones-Žogotas "Fenerbahce" zaudē pirmajā 1/4 fināla spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fibaeurope.com

Samērā negaidītu zaudējumu pirmajā FIBA Eirolīgas turnīra ceturtdaļfināla spēlē otrdien piedzīvoja latvietes Anetes Jēkabsones-Žogotas pārstāvētā Turcijas komanda Stambulas "Fenerbahce", kas ar rezultātu 78:86 savā laukumā piekāpās Krievijas vienībai Maskavas apgabala "Sparta&K".

Latviete šoreiz spēlēja 17 minūtes un 38 sekundes, kuru laikā guva astoņus punktus, realizējot vienu no četriem izpildītajiem divpunktu metieniem un divus no trijiem tālmetieniem.

Tāpat Jēkabsone-Žogota izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un nopelnīja četras personīgās piezīmes.

Tikmēr rezultatīvākā "Fenerbahce" komandā ar 24 gūtajiem punktiem bija Nevrije Jilmaza, bet ar 20 punktiem izcēlās Ivana Matoviča.

Savukārt "Sparta&K" sastāvā pa 16 punktiem guva Irina Osipova un Tadža Makviljamsa.

Sērija risināsies līdz vienas komandas divām uzvarām. Nākamā cīņa notiks piektdien Vidnojē.

Jēkabsone-Žogota līdz pat šī gada sākumam spēlēja tieši pēdējo trīs sezonu FIBA Eirolīgas čempionvienības "Sparta&K" sastāvā. Tomēr pašlaik tiek uzskatīts, ka "Fenerbahce" komanda ir spēcīgāka par pēdējā laikā novājināto "Sparta&K".

Uzvaru pirmajā ceturtdaļfināla spēlē otrdien izcīnīja latviešu speciālista Gundara Vētras trenētā Krievijas čempionvienība Jekaterinburgas UGMK, kas ar rezultātu 68:51 pārspēja Itālijas spēcīgāko komandu Taranto "Cras Basket".

Tikmēr Guntas Baško pārstāvētā Polijas vienība Krakovas "Wisla Can-Pack" spēkosies ar Spānijas komandu "Halcon Avenida". Baško iepriekš spēlējusi "Halcon Avenida" komandā, kad to trenēja spānis Hosē Ernandess, kurš tagad ir "Wisla Can-Pack" galvenais treneris. Zīmīgi, ka toreiz vienība spēja iekļūt FIBA Eirolīgas finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu