"Liepājas metalurga" hokejisti pagarinājumā pieveic "Brest" komandu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē sestdien Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" savā laukumā prata atspēlēt trīs vārtus deficītu un ar rezultātu 4:3 (0:1, 0:2, 3:0, 1:0) pagarinājumā uzvarēja "Brest" komandu.

Pēc otrās trešdaļas liepājnieki zaudēja ar 0:3, taču trešajā trešdaļā guva trīs vārtus pēc kārtas un izlīdzināja rezultātu. Uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē guva Viktors Bļinovs.

Vēl "Liepājas metalurga" labā vārtus šajā spēlē guva Edijs Brahmanis, Vladimirs Mamonovs un Gunārs Skvorcovs.

Šī "Liepājas metalurgs" hokejistiem bija devītā uzvara šī gada 12 cīņās.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja Latvijas aizsarga Atvara Tribuncova pārstāvētā "Gomeļ" komanda, kas savā laukumā ar rezultātu 5:2 (2:0, 2:1, 1:1) apspēlēja Mogiļevas "Himvolokno".

Latvijas aizsargs šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, bet nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Tribuncovs "Gomeļ" komandas sastāvā 14 spēlēs ir guvis četrus vārtus, izdarījis sešas rezultatīvas piespēles un nopelnījis 24 soda minūtes, kā arī ticis pie neitrāla lietderības koeficienta.

Tikmēr smagu zaudējumu piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Edgars Uļeščenko pārstāvētā Bobruiskas "Šiņņik", kas izbraukumā ar 1:6 (1:2, 0:3, 0:1) kapitulēja Grodņas "Ņeman" vienībai.

Tomēr Uļeščenko šajā spēlē nepiedalījās.

BAČ kopvērtējumā pēc šiem mačiem "Liepājas metalurgs" ar 77 punktiem 50 spēlēs saglabāja sesto vietu, par diviem punktiem apsteidzot Ukrainas klubu Kijevas "Sokol", kas atrodas septītajā vietā.

Savukārt "Gomeļ" ar 81 punktu 50 spēlēs ieņem piekto vietu, bet "Šiņņik" komanda ar 31 punktu atrodas pēdējā, 12.pozīcijā.

Regulārajā čempionātā visas komandas līdz 28.februārim aizvadīs pa 55 spēlēm. Pēc tam astoņas labākās vienības iekļūs izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu