"Liepājas metalurgs" BAČ turnīra spēlē apspēlē "Vitebsk" hokejistus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē sestdien Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 0:1, 0:0, 1:0) izbraukumā pēcspēles metienu sērijā uzvarēja "Vitebsk" komandu.

"Liepājas metalurgs" labā vārtus šajā mačā guva Vitālijs Pavlovs un Artjoms Gņidenko, bet uzvaras nesošo pēcspēles metienu izdarīja Edgars Brancis. Savukārt "Vitebsk" komandā precīzi bija Andrejs Orļuks un Igors Vorošilovs.

Jāpiebilst, šī "Liepājas metalurgs" hokejistiem bija septītā uzvara deviņās šī gada cīņās.

Citā sestdienas spēlē smagu zaudējumu piedzīvoja Latvijas uzbrucēja Edgars Uļeščenko pārstāvētā Bobruiskas "Šiņņik, kas savā laukumā ar rezultātu 2:8 (0:4, 2:3, 0:1) piekāpās Novopolockas "Himik-SKA" komandai.

Uļeščenko ar rezultativitāti vai soda minūtēm neizcēlās.

Latvijas uzbrucējs "Šiņņik" komandas rindās tagad aizvadījis 11 spēles, kurās guvis vienus vārtus un izdarījis vienu rezultatīvu piespēli.

Kā ziņots, pagājušā gada decembrī Uļeščenko tika atskaitīts no Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Baltkrievijas kluba Minskas "Junostj" sastāva. Novembra nogalē viņš paspēja nospēlēt arī vienu maču "Junostj" lielajā komandā, kas ir pārliecinoša BAČ līdervienība, tomēr statistikas rādītājos ar savu sniegumu nepievienojās.

BAČ kopvērtējumā pēc šī mača "Liepājas metalurgs" ar 72 punktiem 47 spēlēs joprojām atrodas septītajā vietā, bet "Vitebsk" komanda ar 39 punktu 47 cīņās atrodas priekšpēdējā, 11.pozīcijā.

Tikmēr "Šiņņik" ar 31 punktu 47 spēlēs ieņem pēdējo, 12.vietu, bet "Himik-SKA" ar 45 punktiem 47 spēlēs atrodas devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu