Rīgas TTT piekāpjas Baško pārstāvētajai "Wisla Can-Pack" vienībai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Rīgas TTT basketbolistes ceturtdien FIBA Eirolīgas turnīra spēlē savā laukumā ar 74:82 piekāpās Guntas Baško pārstāvētajai Krakovas "Wisla Can-Pack" komandai no Polijas.

Spēli apņēmīgāk sāka mājinieces, kas ātri izvirzījās vadībā un pirmās desmit minūtes noslēdza ar +5 (22:17). Otrajā ceturtdaļā viešņas mača gaitu izlīdzināja, tomēr TTT basketbolistes vadības grožus no rokām neizlaida (38:37).

Pēc atpūtas iniciatīvu pārņēma Baško pārstāvētā vienība, taču ievērojamu pārsvaru Krakovas komandai iegūt neizdevās un mača liktenis izšķīrās noslēdzošajās desmit minūtēs. Tajās "Wisla Can-Pack" komanda tomēr spēja pārsvaru palielināt, kas beigās ļāva izcīnīt uzvaru ar 82:74.

Rīgas TTT - Krakovas "Wisla Can-Pack" 74:82 (22:17, 16:20, 18:24, 18:21)

Zaudētājām Šavonte Zelū guva 21 punktu un izpildīja piecas rezultatīvas piespēles, bet Kristīnes Kārkliņas kontā 17 punkti.

Savukārt Polijas komandā ar 18 punktiem izcēlās Nikola Pouvela, bet Baško pievienoja septiņus punktus.

Abu komandu pirmā apļa mačā ar 89:48 uzvaru guva "Wisla Can-Pack".

Pēdējās kārtas maču Latvijas čempionvienība aizvadīs 19. janvārī, izbraukumā tiekoties ar centra spēlētājs Aijas Brumermanes pārstāvēto Francijas klubu "USO Mondeville".

Kā ziņots, iepriekšējā spēlē TTT vienība ar rezultātu 48:70 piekāpās Slovākijas komandai Košices "Good Angels", tādējādi zaudējot cerības iekļūt turnīra nākamajā fāzē.

Grupu turnīra sacensība risinās no 2010. gada 27. oktobra līdz 2011. gada 19. janvārim. Nākamajā kārtā iekļūs katras apakšgrupas spēcīgākās četras komandas, turpinot cīņu astotdaļfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu