"Liepājas metalurgs" pēcspēles metienos pieveic "Brest"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē svētdien Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" sīvā cīņā ar rezultātu 5:4 (0:0, 1:2, 3:2, 0:0, 1:0) savā laukumā pēcspēles metienu sērijā pieveica "Brest" vienību.

Šajā mačā "Liepājas metalurgs" komandas labā pa vieniem vārtiem guva Vitālijs Pavlovs, Artjoms Gņidenko, Toms Zeltiņš un Jurijs Navarenko.

Liepājniekiem bija iespēja noslēgt maču jau pamatlaikā, tomēr nedaudz vairāk kā minūti pirms tā beigām "Brest" komandas hokejists Andrejs Kozačeks panāca 4:4.

Šajā mačā liepājniekiem vairs nepalīdzēja viens no uzbrukuma līderiem Juris Štāls, kurš izsaukts uz Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandu Rīgas "Dinamo".

Šī "Liepājas metalurgs" komandai bija trešā uzvara trijās šī gada spēlēs.

Citā spēlē Latvijas hokeja aizsarga Atvara Tribuncova pārstāvētā "Gomeļ" komanda ar rezultātu 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) pieveica uzbrucēja Edgara Uļeščenko pārstāvēto Bobruiskas "Šiņņik" vienību.

Tribuncovs šajā mačā nopelnīja divas soda minūtes un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Savukārt Uļeščenko lietderības koeficients bija negatīvs -1.

BAČ kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar 62 punktiem 41 spēlē joprojām ieņem stabilu septīto vietu, bet "Gomeļ" komanda ar 71 punktu 43 cīņās atrodas divas pozīcijas augstāk. Savukārt "Šiņņik" ar 29 punktiem 42 mačos atrodas pēdējā, 12.pozīcijā.

Nākamo cīņu "Liepājas metalurgs" vienība aizvadīs otrdien, kad uzņems Grodņas "Ņeman".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu