"Liepājas metalurgs" savā laukumā pārliecinoši apspēlē "Vitebsk" hokejistus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Uzvaru Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē ceturtdien izcīnīja Latvijas klubs "Liepājas metalurgs", kas savā laukumā ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) uzvarēja "Vitebsk" hokejistus.

Uzvarētāju labā šajā mačā pa vieniem vārtiem guva Vladimirs Mamonovs, Māris Diļevka, Edijs Brahmanis, Gunārs Skvorcovs un Juris Štāls, kamēr viesu rindās vienīgos vārtus guva Antons Jeļisejenko.

Kā ziņots, otrdien "Liepājas metalurgs" savā laukumā ar 5:3 pieveica Novopolockas "Himik-SKA" vienību, savukārt "Vitebsk" hokejisti ar 3:9 kapitulēja Minskas "Junost" komandai.

Citā spēlē uzvaru savā laukumā izcīnīja Latvijas aizsarga Atvara Tribuncova pārstāvētā vienība "Gomeļ", kas ar 4:2 (4:2, 0:2, 0:0) pieveica Soļigorskas "Šahtjor" vienību.

Tribuncovs statistikas rādītājos šajā mačā izcēlās vien ar divām soda minūtēm un negatīvu lietderības koeficientu -2.

Vēl vienā spēlē neveiksmi piedzīvoja arī latviešu uzbrucēja Edgara Uļeščenko pārstāvētā Bobruiskas "Šiņņik" komanda, kas izbraukumā ar 2:5 (0:1, 0:1, 2:3) zaudēja "Brest" vienībai.

Uļeščenko šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās, spēli noslēdzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

BAČ kopvērtējumā tagad "Liepājas metalurgs" ar 60 punktiem 40 spēlēs ieņem stabilu septīto vietu, bet "Gomeļ" komanda ar 68 punktiem 42 cīņās atrodas divas pozīcijas augstāk. Savukārt "Šiņņik" ar 29 punktiem 41 mačā atrodas pēdējā, 12.pozīcijā.

"Liepājas metalurgs" nākamo cīņu aizvadīs svētdien, kad uzņems "Brest" hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu