"Liepājas metalurgs" gada pirmajā spēlē pieveic "Himik-SKA"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" šī gada pirmajā Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē otrdien savā laukumā ar 5:3 (0:0, 1:2, 4:1) pieveica Novopolockas "Himik-SKA" vienību.

Šajā mačā liepājniekiem pa diviem vārtiem guva Edijs Brahmanis un Vladimirs Mamonovs, bet vienu reizi precīzs bija arī Juris Štāls.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja Latvijas aizsarga Atvara Tribuncova pārstāvētā vienība "Gomeļ", kas savā laukumā ar 5:1 (1:0, 2:0, 2:1) pārliecinoši pieveica Mogiļevas klubu "Himvolokno".

Tikmēr Tribuncovs, kuram šī bija piektā spēle "Gomeļ" komandas sastāvā, šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās, nopelnīja divas soda minūtes un cīņu noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Vēl vienā spēlē neveiksmi piedzīvoja arī latviešu uzbrucēja Edgara Uļeščenko pārstāvētā Bobruiskas "Šiņņik" komanda, kas izbraukumā ar 1:3 (0:2, 0:1, 1:0) atzina Grodņas "Ņeman" pārākumu.

Uļeščenko, kurš arī "Šiņņik" komandai pievienojās pavisam nesen, ar rezultativitāti un soda minūtēm šajā cīņā neizcēlās, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

BAČ kopvērtējumā tagad "Liepājas metalurgs" ar 57 punktiem 39 spēlēs ieņem stabilu septīto vietu, bet "Gomeļ" komanda ar 65 punktiem 41 cīņā atrodas divas pozīcijas augstāk. Savukārt "Šiņņik" ar 29 punktiem 40 mačos atrodas pēdējā, 12.pozīcijā.

"Liepājas metalurgs" nākamo cīņu aizvadīs ceturtdien, kad uzņems "Vitebsk" komandas hokejistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu