Kubliņa noslēdz līgumu ar Stambulas «Fenerbahce» komandu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe

Latvijas spēka uzbrucēja / centra spēlētāja Ieva Kubliņa savu karjeru turpinās Turcijas basketbola klubā Stambulas «Fenerbahce», vēsta vienības mājas lapa. Līgums noslēgts līdz šīs sezonas beigām.

Pagājušajā nedēļā 30 gadus vecā basketboliste pameta Ungārijas komandu Ģēras «Hat-Agro UNI», kurai ir finansiālas problēmas.

Pievienojoties «Fenerbahce» vienībai, Kubliņa kļuvusi par ceturto Latvijas basketbolisti, kas salīdzinoši īsā laikā spēlēs šajā komandā. Iepriekš vienu no Turcijas basketbola flagmaņiem pārstāvējusi Anete Jēkabsone-Žogota, Elīna Babkina un Zane Tamane.

Ungārijas komandas sastāvā Kubliņa FIBA Eirolīgas turnīrā vidēji guva 11,1 punktu un izcīnīja 6,6 atlēkušās bumbas zem groziem.

«Fenerbahce» pēc aizvadītām astoņām spēlēm Eirolīgas grupu turnīra B apakšgrupā ar sešām uzvarām un diviem zaudējumiem pašlaik ieņem trešo pozīciju. Savukārt nacionālajā čempionātā «Fenerbahce» ir pārliecinoša līdervienība.

Savas karjeras laikā Kubliņa pārstāvējusi komandas Latvijā, Lietuvā, Francijā, Krievijā, ASV, Ungārijā un Čehijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu