Ovečkins, Bekstrēms un Komarovs devušies uz Ziemeļameriku (13)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Sakarā ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) lokauta beigām pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas «Dinamo» pametuši trīs vadošie uzbrucēji - Aleksandrs Ovečkins (Vašingtonas «Capitals»), Niklass Bekstrēms («Capitals») un Leo Komarovs (Toronto «Maple Leafs»), vēsta vienības mājaslapa.

«Līdz ar NHL lokauta beigām šie trīs hokejisti devušies uz Ziemeļameriku,» pirmdien paziņoja «Dinamo» vienība.

Aizvadītajā 31 spēlē uzbrucējs Ovečkins izcēlās ar 39 (19+20) punktiem, Bekstrēms 19 spēlēs iekrāja 25 (10+15) punktus, bet Komarovs 13 cīņās izcēlās ar 2 precīziem metieniem un 8 rezultatīvām piespēlēm.

Jaunās NHL sezonas sākuma datumi un spēļu kalendārs kļūs zināms pēc līguma ratifikācijas. Ja šis process noritēs ātri, tad sezona var sākties jau 15.janvārī, taču par reālāku tās sākuma datumu tiek uzskatīts 19.janvāris.

Pirms sezonas sākuma klubiem paredzēts laiks īsu treniņnometņu aizvadīšanai. Līdz ar to šajās dienās gaidāms masveida NHL hokejistu aizplūdums prom no Eiropas, kur lokauta laikā spēlē vairāk nekā 200 pasaules spēcīgākās līgas hokejistu.

Kā zināms, uz Ziemeļameriku tuvākajās dienās dosies arī Rīgas «Dinamo» komandas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš svētdien aizvadīja savu pēdējo spēli Latvijas vienības rindās.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu