Mourinjo noraida baumas par aiziešanu no Madrides «Real»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola kluba Madrides «Real» galvenais treneris Žozē Mourinjo noliedzis izskanējušās baumas, ka pēc šīs sezonas atstās galvaspilsētas klubu.

Baumas par trenera darba vietas maiņu pēc šīs futbola sezonas pirmdien parādījās Spānijas laikrakstā «Marca». Izdevumā bija pausts, ka portugāļa aiziešanas iemesls ir nesaskaņas ar «Real» komandas prezidentu Florentino Peresu un vienības pieticīgais starts jaunajā Spānijas čempionātā.

Rakstam bija pievienota fotogrāfija, kurā redzams Mourinjo un salauzta sirds, bet zem fotogrāfijas bija uzraksts, kas vēsta par trenera un kluba ceļu šķiršanos pēc šīs sezonas.

Karaliskā kluba treneris šīs baumas noliedza, sakot, ka tām nav nekāda pamata.

«Kā jau vienmēr esmu teicis, manas attiecības ar kluba prezidentu ir ļoti labas,» medijiem pavēstījis portugāļu speciālists.

Tāpat Mourinjo vairākkārt minēts kā iespējamais Aleksa Fergusona pēctecis pie Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» stūres. Šādu vēlmi paudis pats Fergusons.

Pašreizējais Madrides kluba galvenais stratēģis gan šo faktu komentējis ieturēti un pieklājīgi.

«Es novērtēju šo Fergusona izteikto vēlmi un man veltīto atzinību, taču uzskatu, ka viņš vadīs Mančestras komandu vēl vismaz desmit gadus. Viņš kļūst tikai stiprāks,» iespējamo karjeras turpināšanu Anglijas klubā komentēja Mourinjo.

Tāpat Mourinjo uzvārds vairākkārt minēts saistībā ar iespējamo atgriešanos Londonas «Chelsea» vienībā vai kļūšanu par Parīzes kluba «Saint-Germain» galveno treneri.

Spānijas čempionātā «Real» komanda ar 29 punktiem 14 spēlēs atrodas trešajā vietā, no līdervienības «Barcelona» atpaliekot jau par 11 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu