Komarovs: Pie Znaroka arī mironis sāktu spēlēt (68)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas «Dinamo» uzbrucējs Leo Komarovs veltījis lielas uzslavas savas pārstāvētās vienības galvenajam trenerim Oļegam Znarokam.

«Nekādu šaubu, esmu gatavs doties laukumā,» portālā «Allhockey.ru» citēts Komarovs. «Ceturtdien izgāju medicīniskās apskates, aizvadīju treniņu. Ar spēles praksi man problēmu nav.»

25 gadus vecais Komarovs tikai pagājušajā nedēļā pievienojās Maskavas «Dinamo» komandai. Sezonu viņš iesāka Amerikas hokeja līgas (AHL) vienībā Toronto «Marlies», kur 14 spēlēs izcēlās ar 6 precīziem metieniem un trijām rezultatīvām piespēlēm.

«Pirmkārt, «Dinamo» savākusi daudz augstas klases spēlētāju. Otrkārt, Ovečkina un Bekstrēma pievienošanās komandai devusi pārliecību.

Visbeidzot, nevajadzētu aizmirst par Oļegu Znaroku. Pie šā speciālista pat mironis sāktu spēlēt! Viņš no jebkura hokejista izveidos lielisku spēlētāju,» atzina Somijas izlases uzbrucējs.

«Oļegs lieliski redz, kuram pie kā ir jāpiestrādā. Viņš var paslavēt, bet arī sarāt - ka maz neliksies. Viss piederas pie lietas,» piebilda Komarovs.

«Svarīgi ir, lai komanda uzvar! Kāda jēga izklaidēt publiku, ja mēs zaudējam. Svarīgi ir nepazaudēt skatītājus. Mums ir ļoti patīkami redzēt pilnas tribīnes - tā arī uzrakstiet,» sacīja Komarovs.

Maskavas «Dinamo» komanda šodien savā laukumā uzņems Čerpovecas «Severstaļ» hokejistus. Šī slavenajam somu provokatoram būs pirmā spēle šajā KHL sezonā.

Kā zināms, Komarovs visas iepriekšējās trīs sezonas pārstāvēja «Dinamo» klubu. Aizvadītajā sezonā Komarovs palīdzēja Maskavas komandai izcīnīt Gagarina kausu.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā Maskavas «Dinamo» ar 58 punktiem 27 mačos atrodas pirmajā pozīcijā.

Komentāri (68)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu