Gullits: Cilvēkiem skauž Ronaldu skaistā āriene (33)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Daudzi futbola mīļotāji kritizē portugāļu zvaigzni Krištianu Ronaldu tikai tāpēc, ka daba viņu padarījusi par vizuāli pievilcīgu vīrieti, uzskata Nīderlandes futbola leģenda Rūds Gullits.

Savas karjeras laikā 27 gadus vecais Spānijas čempionu Madrides «Real» uzbrūkošais pussargs izpelnījies neviennozīmīgu slavu, bieži pozicionējot sevi kā iedomīgu futbolistu.

Tomēr Gullits uzskata, ka šāda situācija izveidojusies tikai tāpēc, ka lielai daļai cilvēku skauž Ronaldu panākumi.

«Es uzskatu, ka Ronaldu ir fenomenāls spēlētājs un fenomens kā parādība uz futbola kartes. Ar viņu notiek tas pats, kas savulaik notika ar Deividu Bekhemu - cilvēki viņus kritizē, jo viņiem skauž viņu skaistā āriene,» izteicies Gullits.

Pasaules slavu gan Ronaldu, gan anglis Bekhems iemantoja vienā klubā - Anglijas premjerlīgas vienībā Mančestras «United».

«Manās acīs Ronaldu ir ideāls spēlētājs. Viņš ir ātrs, garš, māk spēlēt ar galvu, ir tehniski ļoti attīstīts, izcili realizē 11 metru soda sitienus, labi izpilda soda sitienus un ir līderis,» piebildis Gullits. «Domāju, ka »Real« komanda izbauda laiku, kad Ronaldu ir tās spēlētājs.»

Šīs sezonas 16 spēlēs «Real» rindās Ronaldu guvis 18 vārtus.

Komentāri (33)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu