Slakteris F2 PČ pēdējā posmā iegūst «Match Race» čempiona titulu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

15. septembrī gleznainajā Lielbritānijas pilsētā Notingemā norisinājās F2 Pasaules čempionāta ātrumlaivām piektā posma pirmā diena. Uvis Slakteris no «Riga Powerboat Team» šodien parādīja teicamu sniegumu, izcīnot pirmo vietu «Match Race» sacensībās un uzrādot otro labāko kvalifikācijas laiku rītdienas fināla sacensībām.

Sacensību trase šodien atgādināja kaujas lauku. Tā kā šis ir pēdējais posms šajā čempionātā, sportisti nežēloja spēkus un cīnījās par katru sekundes simtdaļu. Spēcīgais un nepastāvīgais vējš paspēja apmānīt arī divus pilotus - britu braucēju Malkolmu Gudmenu (Malcolm Goodman) un zviedru Tomiju Valštenu (Tommy Wahlsten), kuri katrs uzmeta pilnu nāves cilpu.

Uvis jau sacensību sākumā spēja uzrādīt labus rezultātus. Match Race turnīrā, kas ir līdzīgs drag race sacensībām uz ūdens, Slakteris šodien apsteidza visus savus konkurentus un ieguva pirmo vietu. Viņš Match Race ir uzvarējis visos šā čempionāta posmos, tādējādi kļūstot par absolūtu šā gada Match Race čempionu.

Atskatoties uz šodienas notikumiem, Slakteris komentē: «Šī ir neierasta sacensību trase – taisne sasniedz 800 metru garumu, tādēļ ir pietiekama vieta apdzīšanai, bet visu izšķir ātrums, ieejot līkumā. Rīt centīsimies darīt visu, kas iespējams. Ja labi iet, kā arī uzspīd mazliet veiksmes, tad goda pjedestāls ir garantēts!»

Pašlaik čempionāta kopvērtējumā Uvim ir 21 punkts, un viņš ieņem ceturto pozīciju.

Pagaidām Slakteri apsteidz norvēģis Pals Viriks Nilsens (Pal Virik Nilsen) ar 25 punktiem, pagājušā gada pasaules vicečempions zviedrs Johans Osterbergs (Johan Osterberg) ar 33 punktiem, un pagājušā gada čempions zviedrs Eriks Starks (Erik Stark) ar 55 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu