Nadals nespēlēs vēl divus mēnešus, izlaižot arī Deivisa kausa pusfinālu

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pasaules tenisa ranga trešā rakete Rafaels Nadals no Spānijas savainojuma dēļ nespēlēs vēl vismaz divus mēnešus, kas viņam liegs piedalīties Deivisa kausa pusfināla mačā.

Nadals nav spēlējis kopš jūnija, kad šokējoši cieta neveiksmi Vimbldonas turnīra otrās kārtas mačā. Kāju problēmu dēļ viņam nācās izlaist Londonas olimpiskās spēles un arī pašlaik notiekošo ASV atklāto čempionātu.

Oficiālais sportista paziņojums vēsta, ka ceļgala apārstēšanai būs nepieciešami vēl vismaz divi mēneši. Zināms, ka Nadalm spēlēt liedz kreisā ceļgala cīpslas plīsums un iekaisums.

«Es ļoti vēlos atgriezties un atkal izbaudīt tenisa spēlēšanu, tomēr man priekšā ir vēl daudzi karjeras gadi, bet manam ceļgalam nepieciešama atpūta,» izteicies 26 gadus vecais sportists. «Atgriezīšos tad, kad vairs nejutīšu sāpes un varēšu spēlēm bez bailēm.»

Pēdējās nedēļās sportista veselības stāvoklis ir uzlabojies, kas ļāvis viņam izvairīties no operācijas veikšanas.

Spānijas komanda Deivisa kausa pusfināla mačā no 14. līdz 16.septembrim savā laukumā tiksies ar ASV tenisistiem. Savukārt fināls plānots novembrī.

Šobrīd ATP pasaules rangā Nadals ieņem trešo vietu, bet drīzumā viņu sagaida kritums vēl zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu