Zināmi sastāvi Deivisa kausa cīņai starp Latvijas un Ukrainas komandām (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

No 14. līdz 16. septembrim Liepājas olimpiskajā sporta centrā norisināsies Deivisa kausa izcīņas mačs tenisā starp Latvijas un Ukrainas komandām. Dueļa uzvarētājs nodrošinās vietu Eiropas Āfrikas zonas 1. grupā. Abu komandu kapteiņi paziņojuši spēlētājus, kuri piedalīsies gaidāmajā cīņā, TVNET informē Latvijas Tenisa savienības (LTS) preses dienests.

Septembra otrā nedēļa visā tenisa pasaulē būs veltīta Deivisa kausa cīņām. Trešais mačs šogad arī Latvijas izlasei, kura cīnās Eiropas Āfrikas zonas 2. grupā. Pirmajās cīņās izbraukumā mūsu komanda ar vienādu rezultātu 3:2 pieveica Ēģiptes un Ungārijas izlasi, tagad laiks izšķirošajai cīņai mājās pret spēcīgo Ukrainas komandu.

Par spēļu norises vietu šoreiz izvēlēta Liepāja – šīs pilsētas olimpiskais centrs, kurā tiks ieklāts īpašs hard segums. Spēles notiks 14., 15. un 16. septembrī, bet 12. septembra pēcpusdienā notiks īpašs pasākums bērniem un jaunajiem tenisistiem.

Abu komandu kapteiņi nosaukuši spēlētājus, kas pārstāvēs izlases. Latvijas komandas sastāvs palicis nemainīgs – tāpat kā Ēģiptē un Ungārijā izcīnīt uzvaru Latvijai centīsies Ernests Gulbis, Andis Juška, Deniss Pavlovs un Mārtiņš Podžus, komandas kapteinis Kārlis Lejnieks.

Tikmēr Ukrainas komandas sastāvā iekļauti Sergijs Stahovskis, Sergejs Bubka, Iļja Marčenko un Deniss Molčanovs. Līdz šim abas izlases savā starpā tikušās četras reizes, no kurām trijās pārāki bijuši ukraiņi (arī 2010. gadā).

Jau šobrīd visās «Biļešu serviss» kasēs (un www.bilesuserviss.lv) notiek biļešu tirdzniecība uz gaidāmo maču. Biļešu cena no 4 Ls par vienu spēļu dienu vai 10 Ls par visām spēļu dienām. Bērniem – 50% atlaide.

Latvijas izlases sastāvs: Ernests Gulbis, Andis Juška, Deniss Pavlovs un Mārtiņš Podžus.

Ukrainas izlases sastāvs: Sergijs Stahovskis, Sergejs Bubka, Iļja Marčenko un Deniss Molčanovs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu