Vairogs atgriežas BK «Ventspils» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas basketbola klubā «Ventspils» atgriezies uzbrucējs Akselis Vairogs, kurš jau pievienojies komandai un sācis treniņus, gatavojoties nākamajai sezonai, TVNET informē vienība.

Vairogs ir gandarīts par panākto vienošanos ar BK «Ventspils» un ar nepacietību gaida sezonas sākumu.

«BK «Ventspils» vienmēr esmu uzskatījis par augsta līmeņa komandu, bet Ventspils pilsētu par savām mājām. Tāpēc ar nepacietību gaidu, kad varēšu atkal doties laukumā dzeltenās krāsas spēlētāja formā, savu līdzjutēju priekšā,» izteicās basketbolists.

«Izlasīju, ka treneris (Roberts Štelmahers) savai komandai uzstādīs šādu uzdevumu - uzvarēs tā komanda, kura savā grozā ielaidīs mazāk punktu, nevis tā, kura visvairāk iemetīs. Es domāju tāpat un priecājos, ka šajā virzienā mums domas pilnībā sakrīt. Neslēpšu, ka Štelmahera piesaistīšana galvenā trenera amatam «Ventspils» komandai man bija papildu motivācija atgriezties,» viņš sacīja.

Vairogs ir basketbola kluba «Ventspils» internāta audzēknis un savu karjeru sācis «Ventspils augstskolas» komandā. Vēlāk tiek iekļauts kluba «Ventspils» sastāvā un kopā ar komandu izcīna divus Latvijas čempionu titulus.

Savas karjeras laikā Vairogs ir spēlējis BK «Valmiera/Lāčplēša alus» sastāvā, devies viesspēlētāja gaitās uz Francijas B divīzijas klubu «JSA Bordeaux Basket», bet pagājušo sezonu aizvadīja Polijas klubā WKS «Slask».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu