Fabregass: Nevar mani salīdzināt ar Mesi (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Spānijas futbola izlases pussargs Fransesks Fabregass pirmdien izteicās, ka neviens nedrīkst viņu salīdzināt ar pēdējo trīs gadu pasaules labāko futbolistu Lionelu Mesi.

Ikdienā Fabregass un Mesi ir komandas biedri Spānijas klubā «Barcelona».

Pirmdien spāņu žurnālisti vaicāja Fabregasam, kā viņš jūtas Spānijas izlases uzbrukumu veidotāja lomā un vai viņa lomu laukumā var salīdzināt ar Mesi lomu «Barcelona» komandā.

Uz šādu jautājumu Favregass atbildēja, ka tās ir muļķības un neviens viņu nevar salīdzināt ar Mesi.

«Mani nekad neviens nav salīdzinājis ar Mesi. Es spēlēju tur, kur liek treneris, un tas arī viss,» izteicās Fabregass. «Mesi ir pavisam savādāks spēlētājs nekā es, turklāt viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem futbola vēsturē. No manis neviens negaida to, ka spēšu apmānīt četrus pretiniekus un bumbu raidīšu vārtu stūrī, kā to vairākas reizes darījis Mesi.»

«Es tikai cenšos palīdzēt komandai. Tā pozīcija, kurā spēlēju Spānijas izlasē, mani pilnībā apmierina,» piebilda Fabregass.

Šāgada Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā Spānija ar rezultātu 2:0 pieveica Francijas izlasi.

Turnīra pusfinālā pašreizējā pasaules un Eiropas čempionvienība Spānija trešdien spēkosies ar Portugāli.

Savukārt otrajā pusfināla duelī ceturtdien savā starpā tiksies Vācija un Itālija.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu