«Skonto» Eiropas līgā spēlēs pret Horvātijas klubu «Hajduk»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.skontofc.lv

Latvijas futbola virslīgas komanda FK «Skonto» nākamās sezonas UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrajā kārtā tiksies ar Horvātijas vienību Splitas «Hajduk», noskaidrojās pirmdien notikušajā izlozē.

Pirmā spēle Latvijas vienībai paredzēta izbraukumā (19.jūlijs), bet pēc nedēļas abas komandas aizvadīs atbildes maču Rīgā.

«Hajduk» ir viens no titulētākajiem horvātu futbola klubiem. Savulaik deviņas reizes «Hajduk» bijis Dienvidslāvijas čempions, bet pēc Dienvidslāvijas izjukšanas sešas reizes kļuvis par Horvātijas čempionu.

Pēdējo reizi Horvātijas čempionu titulu «Hajduk» izcīnīja 2005.gadā.

Pēdējos gados «Hajduk» spēlējis UEFA Eiropas līgā un parasti apstājies kvalifikācijas otrajā vai trešajā kārtā. Izņemot 2010./2011.gada sezonu, tad «Hajduk» spēlēja Eiropas līgas grupu turnīrā.

Grupā «Hajduk» bija kopā ar Sanktpēterburgas «Zeņit», «Anderlecht» un Atēnu AEK, sešās spēlēs izcīnīja vienu uzvaru un piedzīvoja piecus zaudējumus.

Pagājušajā sezonā «Hajduk» izstājās Eiropas līgas trešajā kvalifikācijas kārtā - 0:1 un 0:1 zaudējums «Stoke City».

Lai gan «Hajduk» ir Horvātijas otrs spēcīgākais klubs, šobrīd valstsvienībā neviens no spēlētājiem nav.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu