Aršavins atvainojies visiem Krievijas izlases līdzjutējiem (7)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Krievijas valstsvienības kapteinis Andrejs Aršavins atvainojies visiem savas futbola izlases līdzjutējiem par valstsvienības nesekmīgo startu Eiropas čempionāta finālturnīrā.

«Mūsu neveiksmīgais sniegums sarūgtināja mūs pašus un līdzjutējus,» intervijā televīzijas kanālam «100TV» sacīja Krievijas izlases pussargs. «Mēs to pilnībā apzināmies. Kā komandas kapteinis vēlējos atvainoties par mūsu sasniegto rezultātu.»

Zīmīgi, ka video koplietošanas vietnē «Youtube» pēc Krievijas valstsvienības izstāšanās no Eiropas čempionāta tika ievietos, kāds video rullītis, kur Aršavins aizvaino savu nāciju un fanus.

TVNET jau ziņoja, ka A apakšgrupas trešās kārtas spēlēs sestdien Čehija ar rezultātu 1:0 pieveica Poliju, bet Grieķija ar 1:0 pārspēja Krieviju, kas nozīmēja, ka ceturtdaļfinālu sasniedza komandas, kas pēc daudzu uzskatiem tika vērtētas kā vājākās šajā grupā - Čehija un Grieķija.

No tiem spēlētājiem, kuri jau svētdien atgriezās dzimtenē, smagāko kritikas devu saņēma komandas tieši Aršavins.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu