Komarovs: Treniņi pie Znaroka ir ļoti smagi (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Apvienotā hokeja kluba ''Dinamo'' uzbrucējs Leo Komarovs atzina, ka komandā valda lieliska atmosfēra un viņam patīk strādāt galvenā trenera Oļega Znaroka vadībā.

''Mums ir lielisks kolektīvs. Puiši mani uzņēma ļoti sirsnīgi. Arī galvenais treneris ir jautrs, bet treniņi pie viņa ir ļoti smagi,'' intervijā izdevumam ''Sport-Express'' teica Komarovs.

23 gadus vecais spēlētājs dalījās iespaidos arī par aizvadīto treniņnometni Baltkrievijas pilsētā Pinskā. ''Viegli nebija. Labi, ka kāds no man zināmiem hokejistiem pateica, ka Baltkrievijā komandu gaida milzīgas slodzes. Tādēļ pārsteigts nebiju, jo pats sagatavošanos biju sācis jau pirms atvaļinājuma beigām. Pretējā gadījumā būtu nomiris.''

Komarovs uzvēra, ka komandas galvenais treneris Znaroks lielu uzmanību velta taktikai. ''Viņš  kopā ar savu štābu ļoti daudz strādā pie teorētiskā darba. Ar katru spēlētāju apspriež taktiskās nianses, sīki izskaidro, kāda loma hokejistam jāizpilda laukumā.  Man ļoti patīk strādāt ar Znaroku.''

Aizvadīto sezonu Igaunijā dzimušais Somijas hokejists spēlēja Maskavas ''Dinamo'' vienībā,  kuras sastāvā 51 spēlē guva piecus vārtus un izpildīja 17 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu