Gulbis izlīdzina rezultātu Deivisa kausā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas tenisists Ernests Gulbis svētdien izcīnīja uzvaru Deivisa kausa izcīņas Eiropas-Āfrikas zonas otrās grupas otrās kārtas ceturtajā mačā ar Ungārijas tenisistiem, izlīdzinot dueļa kopējo rezultātu.

Aizvadītajā mačā ATP ranga 80.vietā esošais izlases līderis Gulbis ar rezultātu 6-4, 6-3, 6-3 pieveica Ungārijas komandas līderi Ādamu Kelneru, kurš rangā atrodas 346.pozīcijā.

Līdz ar to rezultāts kļuva neizšķirts 2-2, tāpēc dueļa uzvarētājs noskaidrosies vēlāk svētdien paredzētajā piektajā cīņā, kurā Latvijas otrais numurs Andis Juška, kurš ATP rangā pašlaik ieņem 408.vietu, spēkosies ar ranga 544.pozīcijā esošo Mārtonu Fučoviču.

Kā ziņots, pirmajā dienā piektdien tika aizvadītas divas vienspēles. Vispirms Gulbis ar 7-6 (9:7), 3-6, 4-6, 6-4, 2-6 piekāpās Fučovičam, bet pēc tam ATP ranga 620.vietā esošais Deniss Pavlovs ar 3-6, 7-6 (7:2), 2-6, 2-6 zaudēja Kelneram.

Pavlovs aizvietoja savainojumu guvušo Jušku.

Savukārt sestdien dubultspēlē Gulbis/Juška ar rezultātu 6-7 (5:7), 6-3, 6-4, 6-2 uzvarēja Atilu Balāžu un Kornēlu Bārdocki.

Juška dubultspēļu rangā ieņem 249.vietu, bet Gulbis atrodas 542.pozīcijā. Savukārt Bārdockis un Balāžs ieņem attiecīgi 824. un 1072.vietu.

Latvijas izlases sastāvā iekļauts arī jaunais Mārtiņš Podžus (1794.pozīcija pasaules rangā).

Abu izlašu cīņa risinās Ungārijas pilsētā Ņīreģhāzā telpās uz paklāja seguma, kas ir diezgan piemērots arī Gulbim un Juškam.

Līdz šim abas komandas savā starpā nebija spēlējušas, tāpēc norises vietu noskaidroja izlozē.

Latvijas izlase jaunākajā Deivisa kausa izcīņas rangā atrodas 50.vietā, bet Ungārija ieņem 47.pozīciju.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu