Bolts sāks futbolista karjeru Mančestras «United» komandā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pasaules rekordists, olimpiskais un pasaules čempions 100 un 200 metru skrējienos jamaikietis Useins Bolts nākamajā sezonā sāks futbolista karjeru Anglijas premjerlīgas komandā Mančestras «United», vēsta britu mediji.

Kā pastāstīja Bolta pārstāvis, 25 gadus vecais sportists ar Mančestras klubu noslēgs līgumu uz pieciem gadiem, kuru laikā saņems apmēram 30 miljonus eiro (21 miljonu latu).

Savas pēdējās sacensības skrejceļā Bolts aizvadīs šī gada Londonas olimpiskajās spēlēs, kurās viņš ir apņēmības pilns labot sev piederošos pasaules rekordus 100 un 200 metru distancēs.

«Tas būtu skaists manas sprintera karjeras noslēgums. Londonas Olimpiādē vēlos sasniegt tādus pasaules rekordus, kurus nākotnē nevienam sprinterim nebūtu pa spēkam pārspēt,» Bolts izteicās laikrakstam «The Daily Mail». «Un tad es ar mierīgu sirdi varēšu spēlēt futbolu pasaules labākajā komandā Mančestras »United«.»

Bolts jau pagājušajā gadā vairākas reizes atzina, ka viņš var spēlēt futbolu labā līmenī, turklāt viņa sapnis ir spēlēt tieši Mančestras «United» sastāvā.

«Biju patiešām saviļņots, kad saņēmu piedāvājumu no »United« komandas, jo līdz šim par to tikai sapņoju. Ne mirkli nedomāju un uzreiz to pieņēmu, jo zinu, cik ļoti mani sastāvā vēlas redzēt Mančestras »United« galvenais treneris Alekss Fergusons. Esam jau pāris reizes tikušies un nonākuši pie secinājuma, ka mums ir viens mērķis - izcīnīt pēc iespējas vairāk trofeju,» atzina Bolts.

Bolts atzina, ka Mančestras klubā vēlētos spēlēt uzbrucēja vai pussarga pozīcijā. Kad Bolts spēlēja futbolu vidusskolā, viņš bija aizsardzības stila pussargs. «Tomēr tas lai paliek trenera kompetencē. Esmu gatavs smagi strādāt un nepieciešamības gadījumā varu stāvēt arī vārtos. Man pats galvenais ir tas, ka varēšu valkāt Mančestras »United« kreklu.»

«Esmu aizvadījis dažus labdarības mačus, kas parādīja, ka futbolā izskatos ļoti labi - man ir laba tehnika, laba bumbas kontrole un esmu spēcīga sitiena īpašnieks. Turklāt ļoti labi lasu spēli un ātri atminu visas pretinieku ieceres un kombinācijas. Ar šīm īpašībām ir pietiekami, lai izkarotu vietu Mančestras »United« sākumsastāvā,» piebilda Bolts.

Arī Fergusons atzina, ka Boltam kā futbolistam ir viss nepieciešamais, lai viņš laukumā dotos komandas sākumsastāvā.

«Pagaidām nezinu, kurā pozīcijā viņu izmantošu, taču būtu jauki viņu ielikt uzbrukuma smailē kopā ar Veinu Rūniju. Šāds tandēms būtu bieds jebkuram pretiniekam,» teica Fergusons.

Mančestras «United» komandai Bolts pievienosies uzreiz pēc Londonas olimpiskajām spēlēm augustā.

Tiek ziņots, ka lielu interesi par Boltu izrādīja arī abi Spānijas futbola grandi - «Barcelona» un Madrides «Real», kas viņam piedāvāja gandrīz divas reizes lielāku algu nekā Mančestras «United», tomēr pats Bolts devis priekšroku sava sapņa piepildījumam.

Kvēlākie «United» komandas fani sociālajos tīklos jau veltījuši cildinošus vārdus Boltam, sakot, ka nespēj sagaidīt to dienu, kad slavenais sprinteris dosies laukumā Mančestras kluba formastērpā.

***Šī ir 1.aprīļa - joku dienas - ziņa.***

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu