Hidinks turpmāk vadīs Turcijas futbola izlasi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Pašreizējais Krievijas futbola izlases galvenais treneris Gūss Hidinks, kuram līgums ar Krievijas valstsvienību ir līdz jūnija beigām, nolēmis karjeru turpināt kā Turcijas izlases galvenais treneris.

Holandiešu speciālists ar Turcijas izlasi strādās turpmākos divus gadus ar iespējām līgumu pagarināt uz vēl diviem gadiem. Hidinka asistenti tiks nosaukti vēlāk.

Pazīstamais treneris vadīs Turcijas izlasi cīņā par iekļūšanu 2012. gada Eiropas čempionātā futbolā. Turcija Eiropas čempionāta atlases turnīrā ielozēta kopā ar Vāciju, Austriju, Beļģiju, Kazahstānu un Azerbaidžānu.

Hidinks pie Krievijas futbola izlases vadīšanas stājās 2006.gadā, palīdzot komandai sasniegt 2008.gada Eiropas čempionāta pusfinālu, taču 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīram krievi nekvalificējās, Eiropas zonas izslēgšanas spēlēs zaudējot Slovēnijai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu