Daugaviņš rezultatīvs Maskavas klubu derbijā

"Mēra kauss"
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kaspars Daugaviņš un vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko
Kaspars Daugaviņš un vārtsargs Aleksandrs Jerjomenko Foto: ITAR-TASS/LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs Kaspars Daugaviņš ceturtdien izcēlās ar rezultatīvu sniegumu, pārbaudes mačā sekmējot uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Maskavas "Spartak".

Maskavā notiekošajā "Mēra kausa" izcīņā Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā "Spartak" komanda ar rezultātu 3:2 (2:1, 1:0, 0:1) pārspēja citu Krievijas galvaspilsētas klubu "Dinamo", kura rindās spēlē Miks Indrašis.

Šajā pārbaudes mačā starp 3 latviešiem ar rezultativitāti izcēlās vienīgi Daugaviņš. Pirmā perioda vidū latviešu uzbrucējs atzīmējās ar rezultatīvu piespēli skaitliskajā vairākumā, panākt rezultātu 2:0 par labu "Spartak" komandai.

Savukārt otrajā periodā Daugaviņš pamanījās gūst vārtus, "Spartak" komandai spēlējot skaitliskajā mazākumā. Tobrīd latviešu uzbrucējs savai komandai ieguva vadību ar rezultātu 3:1.

Daugaviņa un Karsuma pārstāvētā "Spartak" sestdien spēkosies ar Maskavas CSKA, bet "Mēra kausa" izcīņas noslēgumā svētdien paredzēts duelis pret Maskavas apgabala "Vitjaz".

Savukārt Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo" sestdien spēlēs pret "Vitjaz", bet svētdien pret CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu