Latvieši Polijā - 75 punkti uz trijiem (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Polijas Basketbola līgas komanda Ostrovas "Stal", kas jaunajā sezonā būs mājvieta uzreiz trim Latvijas basketbolistiem, ne bez latviešu palīdzības ir uzvarējusi turnīrā Gdaņskā.

Uldim Rudzītim, kurš Ostrovā aizvadīs jau otro sezonu, tagad ir piebiedrojies vēl viens bijušais Gulbenes "buks" Edmunds Gabrāns un ilggadējais Valmieras komandas spēlētājs Sandis Amoliņš.

Turnīra pirmajā spēlē, kurā "Stal" ar 87:75 uzvarēja Bidgoščas "Astoria", Rudzītis izcēlās ar 12 punktiem, bet Amoliņš un Gabrāns guva pa septiņiem.

Otrajā mačā "Stal" ar 96:80 pārspēja Gdiņas "Kager", un šoreiz rezultatīvākais jau bija Amoliņš ar 18 punktiem, bet Rudzītis iemeta septiņus un Gabrāns trīs punktus.

Arī turnīra pēdējā mačā, kurā "Stal" ar 88:80 pārspēja vietējo "Polpharma", rezultatīvākais bija Amoliņš - 11 punkti, kamēr Gabrāns pievienoja vēl sešus, bet Rudzītis četrus punktus.

Trīs spēlēs kopā latviešu trijotne guva 75 punktus, un tas nav peļams rezultāts.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu