Lietuvas izlase - arī bez Macijauska... (7)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Eiropas čempioniem Lietuvas basketbola izlasei Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā Serbijā un Melnkalnē, kas sāksies jau 16. septembrī, nevarēs palīdzēt komandas līderis Arvīds Macijausks.

25 gadus vecais Macijausks ir guvis pēdas traumu, kuras pilnīgai izārstēšanai būs nepieciešamas desmit dienas, tāpēc viņa dalībai Eiropas čempionāta finālturnīrā nepiekrīt aizsarga pārstāvētā komanda - Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņūorleānas "Hornets".

Ar "Hornets" amatpersonām runājis Lietuvas basketbola izlases vadītājs Alģimants Pavilons, un klubs apstiprinājis, ka Macijauskam neļaus iet laukumā, līdz viņš pilnībā nebūs atlabis no traumas.

No tiem basketbolistiem, kas 2003.gadā uzvarēja Eiropas čempionātā, šā gada finālturnīrā nespēlēs septiņi - Macijausks, Šarūns Jasikēvičs, Eurēlijs Žukausks, Sauļus Štombergs, Virgīnijs Praškēvičs, Donāts Slaņina un Darjus Songaila.

Lietuvas basketbola izlase Eiropas čempionāta finālturnīrā, kas sāksies 16. septembrī, ielozēta vienā apakšgrupā ar Horvātiju, Turciju un Bulgāriju.

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu