Serbija un Melnkalne - kā pa celmiem

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

"Efes Pilsen" pārbaudes turnīrā Turcijā vakar jau otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Serbijas un Melnkalnes basketbolisti, kas būs Latvijas izlases pretinieki Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā.

Vakar "Efes Pilsen" kausa izcīņā serbi ļoti sīvā cīņā ar 82:83 zaudēja Slovēnijai un nespēja kvalificēties turnīra pusfinālam, jo pirmajā spēlē zaudēja arī Itālijai.

19 punktus S&M labā guva Igors Rakocevičs, bet 18 - Dežana Bodirogas kontā. Uzvarētājiem pa 13 punktiem iemeta Beno Udrihs un Sani Becirovičs, bet 12 Erazems Lorbeks.

Slovēnija turnīra pusfinālā mērosies spēkiem ar laukuma saimniekiem turkiem, bet otrā pārī Itālija spēlēs ar Krieviju, kas vakar ar 73:69 pieveica Franciju, izcīnot jau otro uzvaru divās dienās.

Krievijas izlases rindās šoreiz rezultatīvākais bija Sergejs Moņa ar 17 punktiem, bet 16 pievienoja jaunais "krievs" - eksbrocis Džons Roberts Holdens.

Pa 13 punktiem krievu labā guva abi NBA spēlētāji - komandas kapteinis Andrejs Kiriļenko un Viktors Hrjapa.

Francijas izlasē spēlējošais NBA čempions Tonijs Pārkers šajā mačā guva desmit punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu