Serbi zaudē, Holdens debitē krieva ādā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Serbijas un Melnkalnes basketbola izlase, kas būs Latvijas vīriešu valstsvienības pretinieki Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā, ar zaudējumu vakar iesāka "Efes Pilsen" pārbaudes turnīru Turcijā. Veiksmīga debija Krievijas izlases rindās izdevās Latvijas čempionam Džonam Robertam Holdenam.

Sešu izlašu "Efes Pilsen" kausa izcīņas pirmajā spēlē serbi ar 69:79 zaudēja Itālijai, kamēr turnīra organizatori turki ar 74:83 atzina Krievijas basketbolistu pārākumu.

Ar 20 punktiem balkāniešu rindās rezultatīvākais bija Zeljko Rebrača, bet desmit guva Marko Jaričs. Itālijas izlasē izcēlās rūdītais centrs Roberto Kjačigs un izlases jaunais talants uzbrucējs Stefano Mančinelli - attiecīgi 19 un 18 punkti.

Kjačiga kontā arī piecas atlēkušās bumbas.

Latvijas izlase ar Serbiju un Melnkalni tiksies grupu turnīra trešajā dienā pulksten 21.30 pēc Latvijas laika.

Krievijas un Turcijas spēlē beidzot notika ilgi gaidītā naturalizētā amerikāņa Džona Roberta Holdena debija Krievijas izlases kreklā. Jaunais "krievs" to paveica spoži, un ar NBA zvaigzni Andreju Kiriļenko viņi divatā bija galvenie uzvaras kaldinātāji.

Holdens (att.), kurš savas Eiropas karjeras pirmsākumos spēlēja "ASK/Brocēni-LMT" komandā un kļuva par Latvijas čempionu, debijas mačā guva 22 punktus, kamēr Kiriļenko bija rezultatīvākais ar 27 punktiem.

Vēl šajā turnīrā piedalās arī Francija un Slovēnija, kas otrdien savā turnīra pirmajā spēlē ar 85:68 uzvarēja itāļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu