Ventspilnieku redzes lokā - bosniešu uzbrucējs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: adriaticbasket

Seškārtējo Latvijas basketbola čempionu BK "Ventspils" rindās uz pārbaudi ieradies Bosnijas un Hercegovinas uzbrucējs Jasmins Perkovičš, kurš pirms diviem gadiem kļuva par Adrijas līgas čempionu.

Pēdējās divas sezonas 1980. gadā dzimušais Perkovičs spēlējis Bosnijas un Hercegovinas klubā "Siroki Hercegtisak". Pagājušajā sezonā 203 centimetrus garais basketbolists nospēlēja 27 mačus Adrijas līgā, vidēji ik spēlē gūstot 15,7 punktus un izcīnot 5,4 atlēkušās bumbas.

"Šis ir spēlētājs, kurš varētu palīdzēt mūsu vienībai cīņā zem groziem," Ventspils kluba mājas lapā citēts kluba direktors Ralfs Pleinics.

"Spēlētājs ir jauns un perspektīvs, atlētisks spēka uzbrucējs, kurš veiksmīgi aizvadījis iepriekšējās sezonas Adrijas līgā. Tomēr līdz šīs nedēļās beigām Perkovičs tiks pārbaudīts, vai viņš varētu iekļauties mūsu vienības modelī," norāda "Ventspils" galvenais treneris Kārlis Muižnieks.

2003. gadā Horvātijas komandas "Zadar" sastāvā Perkovičs kļuva par Adrijas līgas čempionu. Vēl pirms tam divus gadus uzbrucējs spēlējis Slovēnijā.

Augusta sākumā ventspilnieku rindas papildināja amerikāņu aizsargs Rašīds Broukenboro, bet pagājušajā nedēļā komandai pievienojās otrs aizokeāna leģionārs Terenss Tomass.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu