Šovakar - Latvija pret Eiropas meistariem (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA.com

Latvijas vīriešu basketbola izlase šovakar pulksten astoņos "Siemens" arēnā Viļņā pārbaudes spēlē tiksies ar Eiropas čempioniem Lietuvas basketbolistiem.

Latvijas izlasei šī būs jau 11. pārbaudes spēle, gatavojoties Eiropas meistarsacīkšu finālturnīram, kas 16. septembrī sāksies Serbijā un Melnkalnē.

Līdzšinējo desmit maču bilance - deviņas uzvaras un tikai viens zaudējums.

Vakar Rīgā Latvija ar 80:62 pārspēja Īriju, un tā bija pirmā spēle, kurā pēc divu gadu pārtraukuma mūsu komandas krāsas atkal pārstāvēja centra spēlētājs Kaspars Kambala.

Foto: FIBA.com

Kambala ar izlasi ir kopā tikai nedaudz vairāk kā nedēļu un vakardienas mačā viņa ieguldījums uzvarā bija visai pieticīgs - septiņi punkti un piecas atlēkušās bumbas.

Latvija ar Lietuvu pēdējoreiz tikās 2003. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā Zviedrijā, kad dramatiskā mačā piedzīvoja sāpīgu zaudējumu pagarinājumā ar 91:92.

Latvijas un Lietuvas izlašu spēli šovakar varēs redzēt Latvijas Televīzijas 7. kanāla tiešajā translācijā, kas sāksies pulksten 19.22.

Latvijas izlases kandidāti:

Roberts Štelmahers, Kristaps Valters, Jānis Blūms, Armands Šķēle, Sandis Valters, Kristaps Janičenoks, Ivars Timermanis, Uvis Helmanis, Sandis Buškevics, Raitis Grafs, Mārtiņš Skirmants, Kaspars Cipruss, Aigars Vītols, Kaspars Kambala.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu