Macijausks - viens nav karotājs...

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Turpinot gatavošanos Eiropas meistarsacīkšu finālturnīram, Lietuvas izlases basketbolisti ar diviem zaudējumiem nedēļas nogalē noslēdza pārbaudes turnīru Serbijas un Melnkalnes pilsētā Podgoricā. Uzvaru šajā turnīrā izcīnīja mājinieki serbi - Latvijas izlases pretinieki Eiropas finālturnīra D grupā.

Šajās Eiropas meistarsacīkstēs 2003. gada čempioni lietuvieši startēs gandrīz bez visiem saviem līderiem, tālab ar sajūsmu tika uzņemta Arvīda Macijauska pievienošanās komandai īsi pirms Podgoricas turnīra.

Taču ar Macijauska atgriešanos iznāca tā - jo labāk viņš spēlēja, jo sliktāk Lietuvas izlasei veicās kopumā.

Pirmajā spēlē, Macijauskam gūstot tikai desmit punktus, Lietuva ar 94:85 uzvarēja Slovēniju, otrajā mačā ar Horvātiju - Macijausks jau bija rezultatīvākais ar 16 punktiem, bet leiši zaudēja ar 76:81.

Visbeidzot vakar, turnīra pēdējā spēlē pret mājiniekiem serbiem - Macijausks izcēlās ar 27 (!) punktiem, taču Lietuvas izlase zaudēja serbiem ar 80:94.

14 punktus Lietuvas izlases labā guva Daiņus Šalenga, bet 13 Roberta Javtoka kontā.

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 20 punktiem bija Igors Rakočevičs, bet 16 guva komandas kapteinis un talismans Dežans Bodiroga, kurš līdz ar spēles beigu signālu pielika punktu spēlei ar precīzu trīspunktu metienu.

Serbijas&Melnkalnes izlase izcīnīja uzvaras visās trīs spēlēs - ar 74:71 pieveica Horvātiju (Krstičs 16 p.), ar 74:66 Slovēniju (Radmanovičs 12 p.) un kļuva par turnīra uzvarētājiem.

Eiropas meistarsacīkšu finālturnīrā Latvija ar Serbijas un Melnkalnes basketbolistiem tiksies D grupas spēlē Novisadā - 18. septembrī pulksten 21.30 pēc Latvijas laika.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu