Kambala trenējas kopā ar izlasi (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šodien Ventspilī pirmos divus treniņus kopā ar Latvijas basketbola izlasi aizvadīja centra spēlētājs Kaspars Kambala, kurš tikai svētdien ar gandrīz nedēļas novēlošanos atgriezās dzimtenē no ASV.

"Es neatkāpjos no saviem vārdiem, ka tikai pašam Kasparam [Kambalam] šī novēlotā ierašanās radīs papildu grūtības ar iekļaušanos izlases sastāvā, kā nekā komanda kopā trenējas jau gandrīz mēnesi," telefonsarunā pēc trešdienas vakara treniņa uzsvēra Latvijas izlases galvenais treneris Kārlis Muižnieks.

Kambala trešdien piedalījās abos izlases treniņos, pilnā apjomā veicot tos pašus vingrinājumus un uzdevumus, ko pārējie komandas spēlētāji.

Kārlis Mužnieks var būt gandarīts - ir uzvaras, ir laba spēle, ir ieradies arī pēdējais "nezināmais".
Kārlis Mužnieks var būt gandarīts - ir uzvaras, ir laba spēle, ir ieradies arī pēdējais "nezināmais". Foto: AFI

Muižnieks atzina, ka pēc diviem treniņiem ir pāragri ko spriest par Kambalas sportisko formu: "Šobrīd galvenais ir tas, ka viņš jau trenējas kopā ar pārējiem, un pēc pirmajām divām nodarbībām man nav nekādu pretenziju pret viņa attieksmi. Strādāja tāpat kā visi - centīgi un profesionāli."

Medicīniskos testus Kambala izies pēc tam, kad 28. augustā izlase atgriezīsies Rīgā.

Pirmā iespēja pārbaudīt K.K. potenciālu kaujas apstākļos būs jau 30. augustā, kad Latvijas izlase pulksten 18.30 Olimpiskajā sporta centrā Rīgā tiksies ar Īrijas basketbolistiem, un 31. augustā, kad Viļņā aizvadīs pārbaudes maču ar lietuviešiem.

Latvijas izlases kandidāti Ventspilī:

Roberts Štelmahers, Kristaps Valters, Jānis Blūms, Armands Šķēle, Sandis Valters, Kristaps Janičenoks, Ivars Timermanis, Uvis Helmanis, Sandis Buškevics, Raitis Grafs, Mārtiņš Skirmants, Kaspars Cipruss, Aigars Vītols, Kaspars Kambala, Kaspars Bērziņš.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu