Izraēla, Čehija vai Ungārija - kura pret Latviju? (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Papildu turnīra pirmajā kārtā cīņā par pēdējo ceļazīmi uz 2005. gada Eiropas basketbola meistarsacīkšu finālturnīru vakar otrās uzvaras izcīnīja Izraēlas, Čehijas un Ungārijas izlase.

Visticamāk, ka tieši viena no šīm trīs izlasēm kļūs par Latvijas izlases pretiniekiem Eiropas meistarsacīkšu pirmajā spēlē 16. septembrī, jo pēc pirmā apļa pa divām uzvarām ir gan Izraēlai, gan Čehijai, gan Ungārijai.

Vakar B grupā Izraēla pārliecinoši ar 89:60 sagrāva Nīderlandi. Ar 15 punktiem un septiņām bumbām zem groziem izcēlās Meirs Tapiro. 12 punktus uzvarai pievienoja Gurs Šelefs, bet desmit punkti Tala Buršteina rēķinā.

Latvijas izlase ar Izraēlu aizvadīja divas pārbaudes spēles, pirmajā izcīnot uzvaru, bet otrajā zaudējot.

A grupā Čehija vakar ar 73:64 pieveica Poliju, un šajā spēlē izcēlās Ļubošs Bartons - 24 punkti un sešas atlēkušās bumbas. Jirži Velša rēķinā 20 punkti.

Visbeidzot C grupā Ungārija, pateicoties savas zvaigznes Roberta Guļjāša 28 punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, ar 75:68 guva virsroku pār Zviedrijas izlasi.

Kornela Dāvida rēķinā 16 punktu.

Apakšgrupu uzvarētāji īsi pirms Eiropas meistarsacīkšu sākuma jau Serbijā izspēlēs viena apļa turnīru, un tikai uzvarētāji iegūs pēdējo "biļetīti" uz finālturnīru.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu