Pazudušais dēls ir piezemējies. Vai atgriezies? (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas vakarā Latvijā beidzot ir ieradies ilgi gaidītais basketbola izlases kandidāts Kaspars Kambala, un, kā izlases vadībai ir solījis pats centra spēlētājs, jau šāvakara treniņā Ventspilī viņš būs komandas rīcībā.

Kambala, kam sākotnēji Latvijā bija jāierodas jau pagājušajā otrdienā un kopā ar izlasi jādodas uz pārbaudes turnīru Itālijā, vispirms paziņoja, ka apstākļu sakritības dēļ ir nokavējis lidmašīnu, bet pēc tam savu kavēšanos pamatoja ar tehniskiem iemesliem, kas no viņa nav atkarīgi.

Latvijas izlase, kas tikai šorīt agri atgriezās no pārbaudes turnīra Itālijā, gatavošanos Eiropas meistarsacīkšu finālam turpinās Ventspilī, kur jau šovakar pulksten 18.00 aizvadīs pirmo treniņu.

Lai lūst vai plīst, bet šovakar tur ir jābūt arī Kambalam, kam, pēc izlases galvenā trenera Kārļa Muižnieka vārdiem, sava vieta komandā būs jāizcīna ar labu sportisko formu un cītīgu treniņdarbu.

Kā jau agrāk izteicās Muižnieks, vēlās ierašanās dēļ problēmas ar iekļaušanos izlasē varētu būtu pašam Kambalam, bet izlases intereses no tā nedrīkst ciest.

Adrijas pārbaudes turnīrā pagājušās nedēļas nogalē Latvijas izlase pārsteidza daudzus un acīmredzot arī nedaudz paši sevi, jo izcīnīja uzvaras visās trīs spēlēs ar Itāliju, Grieķiju, Horvātiju un pelnīti kļuva par šā turnīra uzvarētājiem.

Komanda ir jau saspēlējusies, un Kambalas novēlotā ierašanās varētu arī negatīvi ietekmēt sagatavošanās norisi un mikroklimatu tajā.

Cerēsim, ka Kambala ir labā formā un sliktākās prognozes nepiepildīsies.

Ventspilī "trīs zvaigznes" trenēsies līdz 28. augustam, lai pēc tam Rīgā aizvadītu pārbaudes spēli ar Īrijas izlasi, bet Viļņā ar lietuviešiem.

Latvijas izlases sastāvs turnīrā Itālijā:

Roberts Štelmahers, Kristaps Valters, Jānis Blūms, Armands Šķēle, Sandis Valters, Kristaps Janičenoks, Ivars Timermanis, Uvis Helmanis, Sandis Buškevics, Raitis Grafs, Mārtiņš Skirmants, Kaspars Cipruss, Aigars Vītols.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu