Spānija pret Latviju bez sava līdera (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vīriešu basketbola izlases pretiniecei Eiropas čempionāta finālturnīrā Spānijas valstsvienībai šajā turnīrā nepalīdzēs NBA zvaigzne Pau Gasols, vēsta krievu masu mediji, atsaucoties uz spāņu izdevumu "El Mundo Deportivo".

Gasols izvēlējies nepalīdzēt izlasei, jo jārisina sarunas ar NBA klubu Memfisas "Grizzlies" par jauna līguma slēgšanu, turklāt sevi liek manīt arī gūtā ceļgala trauma.

Pagājušajā sezonā "Grizzlies" rindās Gasols, kam trešdien apritēja ceturtdaļgadsimts, vidēji ik mačā guva 17,8 punktus un izcīnīja 8,3 atlēkušās bumbas.

Latvijas vīriešu basketbola izlases pretinieki 2005.gada Eiropas čempionāta A divīzijas finālturnīrā D grupā būs Spānija, Serbija un Melnkalne, kā arī kvalifikācijas pēdējās kārtas uzvarētāji. 16.septembrī Latvija tiksies ar kvalifikācijas turnīra uzvarētāju, dienu vēlāk ar spāņiem, bet D apakšgrupas pēdējā mačā spēlēs ar mājiniekiem - Serbiju un Melnkalni. Trīs labākās komandas turpinās cīņu par medaļām, bet pēdējās vietas ieguvējai finālturnīrs būs beidzies.

A grupā ielozētas Itālija, Vācija, Krievija un Ukraina, B grupā - Eiropas čempione Lietuva, Turcija, Horvātija un Bulgārija, bet C grupā - Grieķija, Francija, Slovēnija un Bosnija un Hercegovina.

2005.gada Eiropas čempionāta A divīzijas kvalifikācijas pēdējā kārtā A grupā spēlēs Igaunija, Čehija un Polija, B grupā - Beļģija, Izraēla un Nīderlande, bet C grupā - Portugāle, Ungārija un Zviedrija. Šajā turnīrā, kas notiks no 20.augusta līdz 4.septembrim, katras grupas komandas savā starpā tiksies divas reizes - mājās un viesos.

Katras grupas uzvarētāji citā turnīrā, kas no 11.septembra līdz 13.septembrim notiks jau Serbijā un Melnkalnē, savstarpējās spēlēs noskaidros to vienību, kura piedalīsies finālturnīrā. Katras grupas vājākā komanda cīnīsies par palikšanu spēcīgāko sabiedrībā. Šajā turnīrā tikai pirmā vieta saglabās vietu A divīzijā, bet pārējās divas nākamgad spēlēs B divīzijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu